Στο 2ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε μεταξύ άλλων πως «σήμερα η πόλη αποφασίζει για το μέλλον της. Aν θα συνεχίσουμε μαζί με σταθερά βήματα ή αν θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη περασμένων δεκαετιών. Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω».

Ψήφισαν ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Χάρης Δούκας

Στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών άσκησε ο Κώστας Μπακογιάννης το εκλογικό του δικαίωμα στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στο Δημαρχείο.

Εξερχόμενος ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε πως σήμερα αποφασίζουν ο Αθηναίοι για το μέλλον της γειτονιάς τους, της πόλης τους. «Ψηφίζουμε για το μέλλον και το αύριο. Να προτρέψω όλους πριν τη βόλτα τους να περάσουν από τις κάλπες. Η Αθήνα ενώνει» είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Το μήνυμα του Χάρη Δούκα από το εκλογικό τμήμα της Γκράβας

Το εκλογικό του δικαίωμα για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» προσήλθε στις 10:05 στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας, Ταϋγέτου 60 (21ο Γυμνάσιο Αθηνών).

Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Δούκα:

«Την περασμένη Κυριακή, οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι άνοιξαν τον δρόμο για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη. Σήμερα ολοκληρώνουμε το άλμα για την Αθήνα του αύριο, για μία Αθήνα πράσινη και καθαρή, ασφαλή και δημιουργική για όλους. Προϋπόθεση η μεγάλη συμμετοχή. Ελάτε να ψηφίσετε με αισιοδοξία, πάρτε την αναμέτρηση αυτή στα χέρια σας, για τη νίκη της Αθήνας, για να μείνει ζωντανή η ελπίδα. Ελάτε μαζί να νικήσουμε».

doukas-psifos-1
doukas-psifos-13
doukas-psifos-15
doukas-psifos-134

Διαβάστε ακόμη: