Κάτι πουλάκια μου είπαν ότι στο Μαξίμου τα έχουν βάλει με τον ναύαρχο Διονύση Χατζηδάκη για κάτι αλλοπρόσαλλες στηρίξεις που παρείχε στον Κουτελάκη της Νέας Σμύρνης και σε άλλους ξέμπαρκους των δυτικών συνοικιών.

Δεν ξέρω αν ισχύει 100% αλλά κανείς δεν μπορεί να θεωρείται ιερό τοτέμ στο κόμμα.

Παραφιλολογία και κατηγορίες στη ΝΔ για το ποιος στήριξε ποιον στις δημοτικές εκλογές

Έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι για υπουργούς και βουλευτές που δεν στήριξαν τους γαλάζιους υποψήφιους σε περιφέρειες και δήμους.

Εχθές σας είπα για την Όλγα Κεφαλογιάννη που δεν έκανε και πολλά να στηρίξει τον Μπακογιάννη.

Όμως, και στην Θεσσαλία, όπως μου είπαν κάποιοι αρμόδιοι, είχαμε μία σχετική οκνηρία από τον Δημήτρη Παπαστεργίου ενώ κάτι μου είπαν και για τον Κ.Σκρέκα που περίμεναν μεγαλύτερη στήριξη…

Φήμες η κυβερνητική δυσαρέσκεια για τον Αυγενάκη, παρά τις άκυρες δηλώσεις του

Για να ξέρετε, πάντως, ότι το Μαξίμου δεν τα έχει βάλει με τον Λευτέρη Αυγενάκη παρά την απρόσεκτη δήλωση που έκανε για τους γαλάζιους περιφερειάρχες και τις αποζημιώσεις.

Ίσα ίσα που εκτιμούν ότι ο ίδιος κατασκήνωσε στην Θεσσαλία για να στηρίξει τον Αγοραστό που αποδείχτηκε τελικά ψοφίμι…

Η χαλαρότητα του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ. πρέπει να προβληματίσει την Πειραιώς

Εκεί στην Πειραιώς, κάτι αμούστακα και κάτι παλικάρια με “ωραία περιποιημένα μούσια” πρέπει να το ξαναδούν το θέμα με την χαλαρότητα του κομματικού μηχανισμού σε αρκετές περιφέρειες.
Αλλά στο δήμο της Αθήνας που τουλάχιστον 8000 νεοδημοκράτες δεν πήγαν να ψηφίσουν διότι οι επιτελικοί το άφησαν στη τύχη επειδή ο Μπακογιάννης είχε μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, φταίνε πολύ…
Η ΝΔ ενώ στις εθνικές ανέβασε ποσοστά από το 2019, στις αυτοδιοικητικές έπεσε σε επίπεδο κερδισμένων περιφερειών…