Τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα συνάντησε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

«Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά» είπε ο κ. Μπακογιάννης υποδεχόμενος τον διάδοχό του στον οποίο θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο τον Ιανουάριο. «Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση» απάντησε ο κ. Δούκας.

Η συνάντηση έγινε προκειμένου ο Χάρης Δούκας να ενημερωθεί από τον Κώστα Μπακογιάννη για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου, με στόχο να υπάρξει ομαλή μετάβαση και να προχωρήσουν τα έργα στην πόλη.

Αξίζε να σημειωθεί ότι στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά την εκλογή του ο κ. Δούκας επεσήμανε, μεταξύ άλλων ότι είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων και ότι θα επιδιώξει συνεργασίες.

Μιλώντας για τον τρόπο, με τον οποίο θα διοικήσει τον δήμο, ο Κ. Δούκας τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με τους κατοίκους για τα έργα που θα γίνουν, δίνοντας ως παράδειγμα το μετρό που θα κατασκευαστεί στα Εξάρχεια, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι η θωράκιση της πόλης, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Διαβάστε ακόμη: