Για ακόμη μια φορά η παρουσιάστρια κατάφερε «να εξοργίσει» τους χρήστες του Instagram και όχι μόνο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το ταξίδι της με τον σύντροφό της στην Αράχωβα, πήγε στην…Αίγυπτο εν μέσω απαγορεύσεων και lockdown! Έντονη αντίδραση είχε για το θέμα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής που συμμετέχει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως «έχει βρει τον έρωτα» στο πρόσωπο του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και οι δυό τους πολύ συχνά κάνουν ταξίδια αναψυχής.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράζεται πολλές στιγμές τους στα social media παρόλο που «προκαλεί» συχνά αντιδράσεις της κοινής γνώμης.

Οι δυό τους επισκέφθηκαν την Αίγυπτο αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στους followers αφού, παρόλο που τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι νόμιμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «προκαλεί» με εικόνες χλιδάτης ζωής εν μέσω πανδημίας που έχει ζορίσει πολλούς ανθρώπους οικονομικά και όχι μόνο.


Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν την έκανε ο έρωτας αναίσθητη. Ήταν πάντα»

Το θέμα με το ταξίδι στην Αράχωβα είχε σχολιάσει πριν λίγο καιρό η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της με τον Κώστα Φραγκολιά να σχολιάζει «Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει».

Ουγγαρέζος: «Η Σπυροπούλου πάντα αναίσθητη ήταν»(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτήν την φορά, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα σχολιάστηκε το θέμα με το ταξίδι στην Αίγυπτο όταν οι δύο παρουσιαστές υποστήριξαν ότι φταίει ο έρωτας που δεν ενδιαφέρει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν θα σχολιαστεί στα social media.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε άμμεσα και έντονα και σχολίασε: «Και πριν τον έρωτα πάντα αναίσθητη ήταν. Πείτε εσείς που είστε φίλοι της, εγώ θα πω αλήθειες. Λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο έρωτας έκανε τη Σπυροπούλου αναίσθητη; Αναίσθητη ήταν πάντα».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα και όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εδώ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.