Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη, αλλά και την ασθένεια Gravis, από την οποία πάσχει.

Ο γνωστός pastry chef αρχικά ανέφερε: «Ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου αναγνωρισιμότητα και ξαφνικά δεν σταματάει το τηλέφωνό του για να κάνει συνεντεύξεις, είναι πολύ εύκολο να νομίζει ότι είναι κάτι».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Ήρθε μια μέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης και μου λέει “Δημήτρη, είσαι ζαχαροπλάστης, μην το ξεχάσεις”. Δεν συνεχίσαμε τη συζήτηση, λέγαμε τι θα κάνουμε το βράδυ. Το λέω και ανατριχιάζω, κατάλαβα τι εννοούσε».

Σχετικά με την ασθένεια που έχει, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είπε: «Έχω μια ασθένεια που λέγεται Gravis, είναι ασθένεια που χτυπά τους μυς. Μπορώ και το διαχειρίζομαι, έχω βρει τις ισορροπίες μου, έχω βρει τη δύναμή μου. Αντλώ δύναμη από τον Θεό και την οικογένειά μου».

Τέλος, μίλησε για τη σύντροφό του, Βάσω Μαζωνάκη, με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία 8 χρόνια. «Με τη Βάσω είμαστε μαζί 8 χρόνια. Με στηρίζει σε όλα. Από τη μέρα που τη γνώρισα, νιώθω πιο τυχερός από ποτέ. Στη ζωή μου δεν ένιωθα τυχερός και μου πήγαιναν όλα στραβά. Από τη μέρα που τη γνώρισα, άλλαξε η τύχη μου», είπε.

Γιώργος Μαζωνάκης: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα για την περιουσία του κατά της αδερφής του

Διαβάστε ακόμη: