Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με λίγους καλεσμένους, όπως είχε δηλώσει ήδη η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, θα παντρευόντουσαν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ωστόσο ο γάμος τους έγινε την 1η Δεκεμβρίου.

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Παντρεύτηκαν στην Πλάκα, με λίγους καλεσμένους

Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε στυλ γοργόνας, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

Η εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσού» έδειξε κάποιες εικόνες από την άφιξη της νύφης. Στο βίντεο φαίνεται πως μετά την αγκαλιά στον Πέτρο Κόκκαλη, άρχισε να φιλάει τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δήμητρα Ματσούκα: «Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»

Πριν από λίγες ημέρες, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και δήλωσε για τον γάμο της: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη, σε άλλη, παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Είμαι ερωτευμένη και είναι μια μακρά περίοδος που αισθάνομαι ευτυχής. Είμαι σε αυτή τη σχέση σχεδόν έξι χρόνια», ενώ παραδέχτηκε κάτι που ποτέ μέχρι άλλοτε δεν την είχε απασχολήσει: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή την στιγμή να είχα παιδί».

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Πώς γνωρίστηκαν

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα είναι σε σχέση από τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ γνωρίστηκαν μέσω του θεατρικού επιχειρηματία Γιάννη Κεντ σε δείπνο που οργάνωσε στο σπίτι του, όπως είχε δημοσιεύσει η Espresso. Παρότι ποτέ δεν «κρύφτηκαν» από τη δημοσιότητα, δεν την επιδίωξαν κιόλας.

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι κοινές εμφανίσεις τους είναι μετρημένες και κανείς τους δεν επιδιώκει να μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή. Τον Σεπτέμβριο του 2019 δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «γκρίζα σύννεφα» και κρίση στον δεσμό τους, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ευρωβουλευτή που βρισκόταν πολύ συχνά μακριά από την αγαπημένη του, στις Βρυξέλλες.

Όλα αυτά, ωστόσο, ήρθαν να ανατραπούν, καθώς ο Πέτρος Κόκκαλης έδωσε το «παρών» σε πρεμιέρα της Δήμητρας Ματσούλα στηρίζοντάς την και συγχαίροντάς τη με πολλά χαμογέλα και μία σφιχτή αγκαλιά, ενώ και η παρουσία τους σε παραλία, λίγες ημέρες μετά, αποτέλεσε αδιάσειστο στοιχείο ότι αυτή η αγάπη παραμένει ζωντανή.

Διαβάστε ακόμη: