Από την πρώτη φορά που λανσαρίστηκε, το καλοκαίρι του 2015, η  Amazon Prime Day έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα αγορών της χρονιάς.

Φέτος, η δράση της έκπτωσης για την υπηρεσία θα ξεκινήσει στις στις 11 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία την Τετάρτη.

Εν μέσω επίμονου πληθωρισμού, οι καταναλωτές προσβλέπουν στη διήμερη εκδήλωση εκπτώσεων για να εξοικονομήσουν είδη πρώτης ανάγκης, στα σχολικά είδη και στα είδη σπιτιού. Αλλά δεν είναι Black Friday, είπε η Julie Ramhold, αναλύτρια καταναλωτών στο DealNews.com. Περιμένετε να βρείτε κυρίως «πρακτικά αντικείμενα που δεν είναι τόσο διασκεδαστικά», είπε. «Αυτά τα προϊόντα μονοπωλούν το μεγαλύτερο μέρος των εκπτώσεων Prime Day».

Ωστόσο, το 68% των καταναλωτών δήλωσε ότι είναι πιθανό να ψωνίσει στην εκδήλωση φέτος, σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης δεδομένων ηλεκτρονικού εμπορίου Jungle Scout.

Για όσους ενδιαφέρονται να εξοικονομήσουν χρήματα σε καθημερινά είδη, μερικά από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Prime Day τα προηγούμενα χρόνια περιλαμβάνουν ρούχα, προϊόντα ομορφιάς, είδη κουζίνας, παιδικά ρούχα, παιχνίδια, ηλεκτρονικά είδη και εξοπλισμό εξωτερικού χώρου.

Σημειώνεται ότι η δράση έρχεται στον απόηχο της είδησης ότι η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου μήνυσε την Τετάρτη την Amazon, ισχυριζόμενη ότι ο κυρίαρχος διαδικτυακός λιανοπωλητής της χώρας εξαπάτησε σκόπιμα εκατομμύρια καταναλωτές να εγγραφούν στο βασικό πρόγραμμα Prime και «σαμποτάρει» τις προσπάθειές τους να ακυρώσουν.

Διαβάστε περισσότερα