Διχογνωμία επικρατεί στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Σταύρο Θεοδωράκη, αντίστοιχη µε εκείνη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αρχικώς ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Απριλίου και μετατέθηκε για εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ήτοι μετά το Πάσχα.

Άλλωστε ο Θεοδωράκης, την επομένη κιόλας της προβολής της συνέντευξης Μητσοτάκη, µιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη, επιβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσει εκείνη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο στην Κουµουνδούρου υπάρχει έντονος προβληματισμός για το αν θα είναι χρήσιµο και ωφέλιµο για τον Τσίπρα να κάνει αυτή τη συνέντευξη.

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν υπέρ του να γίνει η συνέντευξη, αλλά όχι µε την ίδια σκηνοθετική αντίληψη. Αλλα στελέχη, όπως ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος στην Α’ Αθηνών Νάσος Ηλιόπουλος, από την αρχή δεν έδειχναν… ενθουσιασμένοι µε αυτή την προοπτική.

Πλέον η υπόθεση έχει μείνει στο «θα δούμε».

Και όλα συγκλίνουν πως ο Τσίπρας δεν θα εμφανιστεί αυτή τη φορά στους «Πρωταγωνιστές», μάλιστα θεωρεί (ως διαρρέουν άτομα της εμπιστοσύνης του) πως η… αγιογραφία, ως λένε, στον πρωθυπουργό μετά την τραγωδία των Τεμπών δεν πρέπει να συγκαλυφθεί με ανάλογη προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα