Για να ξέρετε, η προμήθεια των φρεγατών Belharra από την Naval group, που θα κατασκευαστούν στα ναυπηγεία της Λοριάν (η μία ήδη κατασκευάζεται) καθώς και των 3+1 κορβετών Gowind πραγματοποιείται μέσα από διακρατική συμφωνία χωρίς να παρεμβαίνουν κάθε λογής ενδιάμεσοι και μεσάζοντες εξοπλιστικών προγραμμάτων!

Η προμήθεια των 3+1 φρεγατών πραγματοποιείται μέσα από διακρατική συμφωνία χωρίς να αφήνει περιθώριο δράσης στους γνωστούς – αγνώστους εμπόρους όπλων και ατζέντηδες εξοπλιστικών προγραμμάτων!

προμήθεια των φρεγατών

Τι σημαίνει αυτό για την προμήθεια των φρεγατών

Σε απλά λόγια όλοι οι νταραβεριτζήδες της αγοράς μένουν έξω από το παιχνίδι για την προμήθεια των φρεγατών, ακόμη και αυτοί που παραδοσιακά θεωρούνταν άνθρωποι των Γάλλων στην Αθήνα και ήταν ταυτισμένοι με την γαλλική πρεσβεία, το γαλλικό λόμπι και τα γαλλικά συμφέροντα στη χώρα μας.

Και μπορεί η εξέλιξη αυτή να προκαλεί γκρίνια, αντίστοιχη της προμήθειας των Rafale, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση η συμφωνία έκλεισε και υλοποιείται μεταξύ κυβερνήσεων, μετά τις συναντήσεις Μητσοτάκη – Μακρόν, κατόπιν παρέμβασης των ΗΠΑ και βάσει της γεωπολιτικής συγκυρίας!