Έντονη συναισθηματική φόρτιση είχαν η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US που προβλήθηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Αφορμή, για αυτό, στάθηκε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» της Δέσποινας Βανδή, που ερμήνευσε ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση.

Όταν ήρθε η ώρα της κριτικής, η Βίκυ Σταυροπούλου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την Δέσποινα Βανδή, με την οποία τη συνδέει μία μεγάλη φιλία.

«Θέλω να πω ότι αυτό το τραγούδι το αγαπώ πολύ για δύο λόγους. Όχι μόνο γιατί εκτιμώ αφάνταστα τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραϊτη, αλλά γιατί αυτό το τραγούδι το άκουσα… Πως ρε παιδί μου, δεν δένουμε έναν τόπο με έναν άνθρωπο ή ένα τραγούδι με μια στιγμή; Αυτό το τραγούδι το άκουσα πριν κυκλοφορήσει στη Μάνη, ήμασταν με την Δέσποινα σε ένα μπαλκόνι και ήταν η πρώτη φορά που κάναμε ένα άνοιγμα με την Δέσποινα και ανακάλυψα έναν εσωτερικό της κόσμο που δεν τον γνώριζα. Ήταν τόσο αληθινή και τόσο συγκινητική γιατί ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της και το έχω συνδέσει με αυτό. Ήταν μια στιγμή που την είχα ανάγκη να την μοιραστώ μαζί της για να εκτιμήσω το μεγαλείο της ψυχής της. Ναι, πάντα με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το τραγούδι πέρα από την ομορφιά του γιατί εκεί σαν να ανακάλυψα την Δέσποινα που την ήξερα πολλά χρόνια πριν. Αλλά σαν εκεί να την γνώρισα, παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νιώθω ότι με την ψυχραιμία και τον τρόπο που αντιμετώπισε η Δέσποινα την ζωή της, η ζωή την αντάμειψε και της αξίζει» είπε η ηθοποιός στην τραγουδίστρια και την έκανε να συγκινηθεί έντονα.

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ! Πάρα πολύ πραγματικά» απάντησε η Δέσποινα Βανδή βουρκωμένη.

Διαβάστε περισσότερα