Στην ηλικία των 61 ετών, η ηθοποιός Demi Moore δείχνει τόσο νέα όσο και στα 30 της, αλλά ένας κορυφαίος πλαστικός χειρουργός υποστηρίζει ότι αυτό δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της φυσικής «απίστευτης δομής των οστών της», αλλά αισθητικών θεραπειών.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ έχτισε το όνομά της με την ταινία “St Elmo’s Fire” το 1985, πρωταγωνίστησε στη μεγάλη επιτυχία Ghost το 1990 και απογείωσε την καριέρα της με το Charlie’s Angles το 2003. Φέτος, υποδύεται έναν χαρακτήρα που έχει εμμονή με τη νεότητα στο νέο blockbuster επιστημονικής φαντασίας, The Substance.

Ποιες όμως αισθητικές επεμβάσεις κρύβονται πίσω από το πρόσωπό της που φαίνεται να αψηφά τον χρόνο; Η Daily Mail διερευνά μερικές πιθανότητες -από ανεπαίσθητα λίφτινγκ προσώπου έως διαδικασίες ανόρθωσης και θεραπείες με λέιζερ.

Demi Moore: «Ξεκίνησε τις αισθητικές επεμβάσεις σε νεαρή ηλικία», υποστηρίζει πλαστικός χειρουργός

Η χολιγουντιανή ηθοποιός φημολογείται ότι υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις αξίας 250.000 λιρών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η τοποθέτηση εμφυτευμάτων στήθους και η ανόρθωση της μύτης της, σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένες φήμες που κυκλοφόρησαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε τις αναφορές χαρακτηρίζοντάς τις «εικασίες» και επιμένοντας το 2007 ότι δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Οι ειδικοί, ωστόσο, διαφωνούν.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Mark Solomos, που εμφανίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή 10 Years Younger του Channel 4, δήλωσε στο περιοδικό Hello! ότι πιστεύει πως η Demi Moore ξεκίνησε να υποβάλλεται τις χειρουργικές επεμβάσεις σε νεαρή ηλικία και στη συνέχεια διατήρησε τη νεανική της εμφάνιση με μικρές παρεμβάσεις.

Οι πιθανές αισθητικές επεμβάσεις της Demi Moore

Επαινώντας, πάντως, την «απίστευτη δομή των οστών» της, ο ειδικός υποστηρίζει ότι μπορεί να έκανε ανόρθωση χειλιών, μια διαδικασία που ενισχύει τη νεότητα που μειώνει την απόσταση μεταξύ της βάσης της μύτης και του άνω χείλους. Εξαφανίζει επίσης μερικές από τις ρυτίδες μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους που εμφανίζονται καθώς το πρόσωπο γερνάει.

Δήλωσε, επίσης, ότι είναι πιθανό η ηθοποιός να έχει υποβληθεί σε ανόρθωση προσώπου και λαιμού ή χειρουργική επέμβαση με λέιζερ -μια δημοφιλής αντιγηραντική θεραπεία που καταστρέφει το πρώτο στρώμα του δέρματος και επιτρέπει στα φρέσκα, νεανικά κύτταρα του δέρματος να αναπτυχθούν από κάτω.

Η νεανική εμφάνιση της Demi Moore θα μπορούσε επίσης να οφείλεται σε ενέσεις κατά των ρυτίδων όπως το μπότοξ γύρω από τα μάτια, το οποίο χαλαρώνει τους μύες του προσώπου για να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Αναφέρει, ακόμη, ότι μπορεί να έχει κάνει ανόρθωση βλεφάρων, η οποία είναι μια αισθητική χειρουργική επέμβαση που αφαιρεί το υπερβολικό δέρμα, το λίπος και τους μύες από τα βλέφαρα για να αλλάξει το σχήμα και να απαλλαγεί από τυχόν πεσμένα βλέφαρα.

Ο Δρ. Solomos υποστηρίζει, τέλος, ότι η ηθοποιός το έχει «παρακάνει» με τα μάγουλά της, λέγοντας ότι φαίνονται πολύ μεγάλα για τις αναλογίες της, με fillers ή μεταφορά λίπους, διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για να δώσουν την πιο έντονη εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη: