Η τραγουδίστρια Demi Lovato δήλωσε ότι είναι non binary δηλαδή άφυλη και αλλάζει τις αντωνυμίες της, λέγοντας στους θαυμαστές ότι είναι «περήφανη» για την αλλαγή μετά από εσωτερική σκέψη και ψυχανάλυση.

Τα άφυλα ή non binary άτομα δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αρσενικά ή θηλυκά και πολλά από αυτά χρησιμοποιούν στα αγγλικά την αντωνυμία πληθυντικού they/them, αντί του he/him ή she/her.

Demi Lovato: Δηλώνει άφυλη και αρνείται τις προσδιοριστικές αντωνυμίες

Η Lovato, έγινε γνωστή ως έφηβη πρωταγωνίστρια της ταινίας camp rock και εξελίχθηκε σε μια  από τις πιο δημοφιλής τραγουδίστριες στον κόσμο κατά την τελευταία δεκαετία. H ανακοίνωση δημοσιεύθηκε  μέσω κάποιων  βίντεο και tweets  online την Τετάρτη.

 

«Αισθάνομαι ότι το να είμαι non binary αυτό αντιπροσωπεύει καλύτερα την προσωπικότητα  μου και μου επιτρέπει να αισθάνομαι πιο αυθεντική και αληθινή  στο άτομο που  ξέρω ότι είμαι και ακόμα ανακαλύπτω», είπε η Demi Lovato.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι έφτασε σε αυτή την απόφαση “μετά από πολλή θεραπεία και δουλειά”.

«Εξακολουθώ καθημερινά μέσα από ψυχανάλυση να ανακαλύπτω  τον εαυτό μου, και δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι ειδική.» είπε η Lovato.

“Το κάνω αυτό για εκείνους εκεί έξω που δεν μπόρεσαν να μοιραστούν ποιοι είναι πραγματικά, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παρακαλώ συνεχίστε να ζείτε αληθινά και να ξέρετε ότι μου στέλνετε  αγάπη με τον τρόπο σας.”

Demi Lovato non binary

Μέσα από την  επιτυχία “Sorry Not Sorry” μοιράστηκε πρόσφατα τον προσωπικό της  αγώνα με την ψυχική της υγεία και τον εθισμό στα ναρκωτικά, σε ένα ντοκιμαντέρ στο YouTube, το οποίο ακολουθούσε το ταξίδι της πριν και μετά από μια σχεδόν μοιραία υπερδοσολογία κοκαΐνης το 2018.

“Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πέντε έως 10 ακόμη λεπτά”, λέει η Lovato στο ντοκιμαντέρ, μιλώντας για το περιστατικό.

Αισθάνομαι πολύ gay για να παντρευτώ

Αργότερα σε μια  συνέντευξη , η Lovato είπε ότι ο τερματισμός της σχέσης με τον ηθοποιό Max Ehrich την  βοήθησε να καταλάβει ότι είναι πολύ μπερδεμένη, για μια τέτοια δέσμευση προς έναν άνδρα αυτή τη στιγμή.
Είμαι πολύ ομοφυλόφιλη για να παντρευτώ έναν άνδρα αυτή τη στιγμή”, δήλωσε η Λοβάτο. “Δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει σε 10 χρόνια και δεν ξέρω αν αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, αλλά μου αρέσει να δέχομαι τον εαυτό μου.”