Τη θέση του Human Capital Director στην Deloitte ανέλαβε ο Τίμης Ράλλης, με αντικείμενο ευθύνης του τον τομέα του Οργανωτικού Μετασχηματισμού (Organizational Transformation). Στις αρμοδιότητες του ρόλου εμπίπτουν θέματα οργανωτικού σχεδιασμού, ηγεσίας, εταιρικής κουλτούρας, διαχείρισης της αλλαγής, καθώς και διαχείρισης μεγάλων προγραμμάτων μετασχηματισμού.

Ο κ. Ράλλης έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του management consulting. Έχει συνεργαστεί με πλήθος επιχειρήσεων και κορυφαίων στελεχών τους, βοηθώντας τους να εφαρμόσουν τις στρατηγικές τους, να μεταμορφώσουν τους οργανισμούς τους και να επιτύχουν βιώσιμα αποτελέσματα. Έχει επίσης εργαστεί στους τομείς της εκτέλεσης στρατηγικής, της οργανωτικής ανάπτυξης, του μετασχηματισμού της ηγεσίας και της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, σε διάφορους κλάδους (χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, βιομηχανία, κυβέρνηση, τηλεπικοινωνίες, τουρισμό κ.λπ.) ενώ έχει δραστηριοποιηθεί πέρα από την Ευρώπη και σε Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και Ιαπωνία.

Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το INSEAD της Γαλλίας, ενώ είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Swiss Federal Institute of Technology (EPFL), της Ελβετίας.

Ο κ. Γιώργος Φράγκος, Partner, Human Capital Leader, Consulting, της Deloitte Ελλάδος, με αφορμή την προσθήκη του Τίμη Ράλλη στη Διοικητική Ομάδα του Human Capital της Deloitte ανέφερε: «Με ιδαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Τίμη στην ομάδα του Human Capital της Deloitte. Η μεγάλη εμπειρία του πάνω στα θεμάτα οργανωτικού σχεδιασμού, ηγεσίας, εταιρικής κουλτούρας, και διαχείρισης της αλλαγής, είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική μας παρουσία σε οργανισμούς και επιχειρήσεις που καλούνται σήμερα να καινοτομήσουν, να ψηφιοποιήσουν, να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους για να δημιουργήσουν νέα αξία, αναβαθμίζοντας συγχρόνως τη λειτουργία του ανθρώπινου δυναμικού τους».

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Director, Human Capital στην Deloitte, ο Τίμης Ράλλης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον ρόλο που αναλαμβάνω στην Deloitte, μία από τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως. To ανθρώπινο κεφάλαιο πάντα ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τις εξελίξεις και το βαρόμετρο για την κοινωνική εξέλιξη γενικότερα αλλά και την επιχειρηματική ειδικότερα. Είναι ένας τομέας με εξαιρετικό ενδιαφέρον, προοπτική αλλά και μεγάλες προκλήσεις. Σήμερα ο κόσμος αλλάζει με ταχύτητα και μαζί οι προτεραιότητες αλλά και οι ανάγκες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού κι αξιοποίησης του διαθέσιμου ταλέντου. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων να καινοτομήσουν, να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις μέσα από την ανάδειξη των ταλέντων τους, διαχειριζόμενοι με το βέλτιστο τρόπο τα εργαλεία και τις διαδικασίες που διαθέτουμε στη φαρέτρα μας».

Διαβάστε ακόμη: