search

LIFESTYLE

Δείτε τα αρώματα που έχουν κοινά με καλοκαιρινά κοκτέιλ

Δείτε λοιπόν 5 καλοκαιρινά αρώματα που έχουν πολλά κοινά με 5 καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Δείτε τα αρώματα που έχουν κοινά με κοκτέιλ

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι επιλογής ενός αρώματος, ωστόσο, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να λαμβάνετε πάντα υπόψη, είναι η διάθεση σας

Σίγουρα σας ακούγεται λίγο τρελό, ωστόσο τα κοκτέιλ και τα αρώματα έχουν πολλά περισσότερα κοινά από ό, τι νομίζετε, ενώ και τα δύο δείχνουν πάνω – κάτω τι τύπος είστε.

Δείτε λοιπόν 5 καλοκαιρινά αρώματα που έχουν πολλά κοινά με 5 καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Gin & Tonic – Penhaligon’s Juniper Sling

To Juniper Sling Eau De Toilette είναι ένα μεθυστικό άρωμα εμπνευσμένο από το πιο εμβληματικό και ατμοσφαιρικό αλκοολούχο ποτό, το Λονδρέζικο Dry Gin. Στην καρδιά του αρώματος κυριαρχεί το μαύρο πιπέρι, το κάρδαμο, το απαλό δέρμα και η ίρις. Η βάση του αρώματος είναι gourmet: καστανή ζάχαρη, μαύρο κεράσι και κεχριμπάρι κάνουν το άρωμα απολαυστικό.

Negroni – Frédéric Malle Bigarade Concentree

 

Margarita – Atelier Cologne Santal Carmin

Το Atelier Cologne Santal Carmin είναι μια πικάντικη σύνθεση από ξυλώδεις και δροσιστικές νότες που δημιουργούν ευχάριστες αισθήσεις. Πρόκειται για ένα unisex αισθησιακό άρωμα, το οποίο θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε σίγουροι και άνετοι.

Piña Colada – Maison Margiela Beach Walk

Ακτινοβολώντας νότες λεμονιού, ροζ πιπεριού, περγαμόντου και ylang-ylang, το Beach Walk του οίκου Maison Margiela, όπως λέει και το όνομα του, θα σας μεταφέρει νοητικά κατευθείαν στην παραλία.