Για ένα ουσιαστικό ντιμπέιτ, χωρίς κραυγές και λαϊκισμό προΐδέασαν οι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας προσερχόμενοι για το τηλεοπτικό ντιμπέιτ ενόψει του β΄γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων: «Θα είμαστε συνεργάτες την επόμενη μέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», δήλωσε για τον Χάρη Δούκα ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είναι στενάχωρη η αποχή», καλώντας τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες.

«Απόψε υπάρχει η δυνατότητα για έναν ουσιαστικό διάλογο» είπε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας, δηλώνοντας ότι πιστεύει πως μπορεί να υπάρξει ανατροπή την δεύτερη Κυριακή. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Μπακογιάννης έλαβε πάνω από 41%, ενώ ο κ. Δούκας ξεπέρασε το 14% και βρέθηκε στην δεύτερη θέση.

Δήλωση Κ. Μπακογιάννη κατά την άφιξή του στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ:

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η μεγάλη αποχή είναι στενάχωρη. Γι’ αυτό ήθελα αυτό το debate, για να πείσουμε όσο γίνεται περισσότερους Αθηναίους, όσο γίνεται περισσότερες Αθηναίες να έρθουν στην κάλπη. Αν δεν το κάνουμε εμείς στην αυτοδιοίκηση, μιλάμε για τις γειτονιές μας, τότε ποιος; Άλλωστε, την επόμενη μέρα θα είμαστε συνεργάτες στο δημοτικό συμβούλιο. Να είστε καλά», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης προσερχόμενος στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Δήλωση Χ. Δούκα κατά την άφιξη του στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα προγράμματα μας, τις θέσεις μας και νομίζω θα είναι πολύ εποικοδομητικός διάλογος. Θα βοηθήσει πάρα πολύ της Αθηναίες και τους Αθηναίους να αποφασίσουν και να επιλέξουν τον επόμενο δήμαρχο. Πιστεύουμε πολύ στην ανατροπή και νομίζω ότι θα φανεί και στη συζήτηση που θα έχουμε σήμερα, ότι υπάρχουν όλες προϋποθέσεις. Σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε ακόμη: