Πληθώρα δημοσιευμάτων κυκλοφόρησαν σήμερα σχετικά με την υγεία του ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη αναφέροντας πως «δίνει μάχη για τη ζωή του».

Πιο συγκεκριμένα, περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο γνωστός καλλιτέχνης και αυτή την περίοδο αναρρώνει στο σπίτι του, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Espresso.

Τι ανέφερε το επίμαχο δημοσίευμα;

Όπως ανέφερε, «ο Δάνης Κατρανίδης δίνει μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του, με την κατάστασή του να είναι επιβαρυμένη». Σημειωνόταν επιπλέον, ότι έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, βρίσκεται μεν στο σπίτι του αλλά η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί.

Ο ίδιος διαψεύδει τους παραπάνω ισχυρισμούς

Ο ίδιος ωστόσο, με δηλώσεις του σε δημοσιογράφο στο «Πρωινό», διέψευσε τις πληροφορίες, λέγοντας ότι πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του αλλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στο σπίτι του στο στάδιο της αποθεραπείας.

Από το «Πρωινό», ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος επικοινώνησε με τον ηθοποιό για να του κάνει κάποια δήλωση για το δημοσίευμα της Espresso και όπως είπε: «Δεν είχε ενημερωθεί για όσα λέγονται και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

«Πράγματι, πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε κάποια αφαίρεση κήλης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας», προσέθεσε.

«Ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του»

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε ο δημοσιογράφος, «είναι βεβαίως ταλαιπωρημένος ο οργανισμός του. Ο Δάνης Κατρανίδης μου είπε ότι έχει κάνει και τα δύο εμβόλια για τον κορωνοϊό».

«Μου είπε, επίσης, ότι προσπαθεί να διαχειριστεί με χιούμορ αυτά που λέγονται, αλλά σε περιπτώσεις σαν αυτές ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του», κατέληξε στις δηλώσεις του ο δημοσιογράφος για τον Δάνη Κατρανίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=tKSz6aD6fEU

Λίγα λόγια για τον Δάνη Κατρανίδη

Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ. Διδάσκει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Θεατρικά δρώμενα Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο “Θεατρικό εργαστήρι” Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει πάρει τρία διαζύγια. Ο πρώτος γάμος ήταν με την επίσης, γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό (και συμμαθήτρια του στη Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη) Μίρκα Παπακωνσταντίνου.