Λίγες μέρες μετά την «περιπέτεια» με τη ζημιά στη Bugatti του, ο Ronaldo καλείται να «αντιμετωπίσει» και το πρόβλημα με την ακινητοποιημένη Rolls Royce Cullinan.

Η συλλογή αυτοκινήτων του CR7, είναι μεγάλη και τώρα έρχεται στο προσκήνιο για προφανώς λάθος λόγους.

Το τελευταίο «πρόβλημα» που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο star της Manchester United, έχει να κάνει με το παράνομο παρκάρισμα της Rolls-Royce Cullinan, που κάποιος από τους συνεργάτες τους, πάρκαρε σε θέση που απαγορευόταν. Συγκεκριμένα, πάρκαρε σε θέση που είναι αποκλειστικά για χρήση από taxi και στην περίπτωση αυτή, η τροχαία απλά «κλείδωσε» με «δαγκάνες» το αυτοκίνητο στη θέση του μέχρι να τακτοποιηθεί το πρόστιμο.

Όπως επισήμανε ένας χρήσης του Twitter που ανέβασε τη φωτογραφία του αυτοκινήτου του CR7, «κανείς δεν ξεφεύγει» από τη δαγκάνα του νόμου, μια και η τροχαία της Λισσαβόνας δεν δίστασε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του ανθρώπου που θεωρείται αστέρας μεγαλύτερου βεληνεκούς από εκείνους του Hollywood. Θυμίζουμε πως το γεγονός αυτό, έρχεται λίγες μέρες μετά το ατύχημα που προκάλεσε ένα συνεργάτης του, με τη Bugatti του 37χρονου –φέτος- ποδοσφαιρικού αστεριού.