Στα 8.82 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα έσοδα εξαμήνου για τη CPI, έναντι 9.08 εκατ. ευρώ που ήταν στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα, με τη συμμετοχή των υπηρεσιών στα έσοδα να αυξάνεται στο 24%, από το 21% την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Η εταιρεία παρουσιάζει σταθερή λειτουργική κερδοφορία EBITDA με το ποσοστό επί των εσόδων να διατηρείται στο 5.8%, ενώ, στα καθαρά κέρδη σημειώνει πτώση κατά 16.000 ευρώ, με αυτά να διαμορφώνονται στα 107.000 ευρώ έναντι 123.000 ευρώ το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CPI, Άρης Παπαθάνος, ανέφερε ότι «το πρώτο εξάμηνο, τα αποτελέσματά μας ήταν αντίστοιχα με τα περυσινά. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους, είδαμε μία επιβράδυνση στην αγορά λόγω εξωγενών παραγόντων, όπως τα αυξημένα κόστη ενέργειας και οι γεωπολιτικές εξελίξεις, που επηρέασαν τις επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Έχουμε αρκετές ευκαιρίες στην αγορά, που έχουν αρχίσει να ωριμάζουν και ήδη βλέπουμε ότι στο εννεάμηνο της χρήσης μας, έχουμε επανέλθει στην επίτευξη των στόχων μας. Παραδοσιακά, η διαδικασία των εκλογών δημιουργεί μία στασιμότητα σε έργα ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, όμως, εκτιμούμε πως ο αντίκτυπος στα ετήσια αποτελέσματά μας, θα είναι περιορισμένος».

Διαβάστε ακόμη: