Η COSMOTE και η Microsoft επεκτείνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη πιο εξελιγμένες και  λύσεις cloud, σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το portfolio cloud λύσεωνεμπλουτίζεται με τυποποιημένες λύσεις Azure και Modern Workplace, καθώς και με τη νέα υπηρεσία υποστήριξης, Premium Support. Στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι να συμβάλλουν στονταχύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό και στη βελτίωση της παραγωγικότητας κάθε επιχείρησης.
COSMOTE και Microsoft συνεργάζονται ήδη από το 2019, παρέχοντας λύσεις cloud σε μεγάλες καιμικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου Deutsche Telekom με τη Microsoft Corp, σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Όπως ανακοινώθηκε από τους επικεφαλής της Deutsche Telekom και της Microsoft Corp., κ. Tim Höttges και κ. Satya Nadella αντίστοιχα, η επέκταση συνεργασίας των δύο εταιρειών θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Το εμπλουτισμένο portfolio λύσεων cloud που διαθέτει η COSMOTE σε συνεργασία με τη Microsoft περιλαμβάνει τα εξής:
Υπηρεσίες αξιολόγησης επιχειρησιακής ετοιμότητας για μετάβαση στο Cloud: Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα εργαλεία για την αξιολόγηση της ετοιμότητας των εφαρμογών και πληροφοριακών τους υποδομών που σχετίζονται με τοcloud. Πιστοποιημένη μεθοδολογία για την ομαλή μετάβαση SAP λύσεων στο Microsoft Azure. Εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες Azure: Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιολογούν, ναδιαχειρίζονται και να μεταφέρουν στο cloud όλες τις εφαρμογές, αξιοποιώντας τις λύσεις πουαφορούν στην υποδομή (infrustructure-as-a-service), αλλά και τις υπηρεσίες πλατφόρμας(platform-as-a-service). Λύσεις Modern Workplace (με Windows 10 και Microsoft 365), ώστε κάθε επιχείρηση ναεπιτυγχάνει αποτελεσματικότερη επαφή με τους πελάτες της, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία ευαίσθητων δεδομένων, να βελτιστοποιεί τη λειτουργία της και να αυξάνει τηνπαραγωγικότητά της.