Την πιο θηλυκή του πλευρά ξεδιπλώνει το Citroen C3 κλείνοντας πονηρά το «μάτι» στις φίλες μας τις σοφερίνες.

Η Citroen, λοιπόν, δημιούργησε, σε συνεργασία με το γυναικείο γαλλικό περιοδικό ELLE, μια νέα ειδική συλλεκτική έκδοση του C3. Έμπνευση αντλήθηκε από το πρώτο τεύχος του ιστορικού περιοδικού ELLΕ, το οποίο τυπώθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1945.

Για τον λόγο αυτό στην οροφή του C3 υπάρχει σε κάθετο μαύρο φόντο η επιγραφή «Since 1945 & Forever» με λευκά γράμματα. Παράλληλα, το όνομα ELLE έχει αποτυπωθεί στις πίσω κολόνες και στην αεροτομή οροφής με τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε πριν από 77 χρόνια.

Για τον σχηματισμό διχρωμίας η οροφή προσφέρεται με μαύρο ή λευκό χρώμα, ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα μπορεί να βαφτεί με τις εξής πέντε αποχρώσεις: «Sand», «Polar White», «Steel Grey», «Platinium Grey» και «Perla Nera Black».

Για περισσότερο στυλ το νέο πακέτο «Mat Silver Blue Color Pack» βάζει πινελιές στους προβολείς ομίχλης, στα Airbumps (προστατευτικοί θύλακες αέρα) των θυρών, στην οροφή και στο διακοσμητικό ένθετο του ταμπλό. Παρατηρήστε ακόμα τα φιμέ κρύσταλλα και τους τροχούς των 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό τώρα του νέου C3 ELLE συναντάμε διχρωμία στα άνετα καθίσματα Advanced Comfort, για πρώτη φορά επένδυση alcantara με διπλή μπλε ραφή στο ταμπλό, μαύρα πατάκια με λευκό περίγραμμα όπου αναγράφεται το σύνθημα «Since 1945 & Forever», δερμάτινο τιμόνι και περίβλημα χρωμίου στον πίνακα οργάνων.

Κάτω από το εμπρός καπό του νέου C3 ELLE τοποθετείται ο 1.2 PureTech βενζινοκινητήρας των 110 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Στην αγορά της Γαλλίας το νέο C3 ELLE θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία την 1η Ιουλίου, ενώ θα φτάσει στις αντιπροσωπείες τον Σεπτέμβριο του 2022.