Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, σε ένα χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα από το βήμα της Βουλής, υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι από «από αυτούς που σπρώχνουν αντί να τους σπρώχνουν».

Μάλιστα, έκανε λόγο για «έκπουσ….ση της κοινωνίας», ενώ πρόσθεσε ότι η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια «ανοίγει παράθυρο παιδεραστίας».

Εμφανίζοντας μια φωτογραφία ενός ομόφυλου ζευγαριού με δύο παιδιά είπε «βλέπουμε δύο μαντράχαλους με δύο παιδάκια. Αυτή εδώ η φωτογραφία δεν είναι φυσιολογική. Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος». Σε εκείνο το σημείο διαμαρτυρήθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βασίλη Στίγκα να απαντά «είστε κόμμα τρανς».

Στη συνέχεια, ο Βασίκης Στίγκας είπε «μπορεί να ανοίγετε ένα παράθυρο στην παιδοφιλία αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν είναι συγχρόνως και παιδόφιλο» και σε άλλο σημείο ανέφερε «σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι. Βεβαίως μας κατηγορούν όλοι ότι είμαστε ομοφοβικοί. Από που και ως που; Γιατί είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν; Για όνομα του Θεού. Θα φτάσουμε να ντρεπόμαστε» για να ανακαλέσει την προσβλητική του αναφορά μετά από παρατηρήσεις του προεδρείου.

Διαβάστε ακόμη: