Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε για τη Λάουρα Νάργες αλλά και για το πόσο την θαύμαζε, πολύ πριν τη γνωρίσει.

Ο τραγουδιστής προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται από άλλες γυναίκες, την οικογένειά του με τη ραδιοφωνική παραγωγό και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά.

Αρχικά είπε: «Είναι ωραίο να σε αγαπάνε κυρίως και να δείχνουν τον θαυμασμό τους, μέχρι εκεί. Μπορεί να έχω δεχτεί φλερτ από κοπέλες μπροστά στην Λάουρα άλλα δεν το βλέπω, υπάρχουν παρωπίδες».

Στην πορεία και μετά από σχετική ερώτηση, ο Χρήστος Σαντικάι είπε: «Γενικά, είμαι ζηλιάρης άλλα με την Λάουρα καθόλου».

Όσο για το πώς έβλεπε τη Λάουρα Νάργες από το παρελθόν, δήλωσε: «Από μικρός τη θαύμαζα, είχα εκδηλώσει τον θαυμασμό μουτο ξέρουν και οι φίλοι μου αυτό, από τότε που την έβλεπα στην τηλεόραση. Αυτί μετά εξελίχθηκε σε γάμο, σε παιδί. Έχω ένα παιδί ακούω «μπαμπά» στο σπίτι, ‘όλα αυτά είναι αλλαγές».

Για το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ο Χρήστος Σαντικάι ανέφερε: «Μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός μαζί με τη Λάουρα και να κάνουμε όσα παιδιά αντέχουμε».

Ο Χρήστος Σαντικάι είπε τέλος: «Είμαι λίγο συνεσταλμένος και ντροπαλός θα ήθελα να απασχολώ τον κόσμο μονό με τη μουσική μου και τα τραγούδια μου. Τώρα να πήγαινα κριτής σε ένα μουσικό σόου, δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κρίνω κάποιον».

Λάουρα Νάργες: Το 2023 ολοκληρώνεται με μια γροθιά στο στομάχι

Διαβάστε ακόμη: