Η Χριστίνα Φαρμάκη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη όπου μίλησε για τη ζωή της στην Αγγλία, αλλά και για τη δεκαετία του ’90, όταν μεσουρανούσε στο τραγούδι.

Η πρώην τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια, ζω στην Αγγλία. Αποφασίσαμε να μείνουμε εκεί με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μας. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Το τραγούδι είναι καθαρά μια προηγούμενη ζωή, άλλη ζωή. Μετά από τόσα χρόνια, έχω καταλήξει ότι δεν ήμουν για αυτό το επάγγελμα», είπε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Δεν τραγουδάω ποτέ, δεν ακούω ποτέ τα τραγούδια μου. Υπήρξαν πολλές απογοητεύσεις, δεν ήθελα να συμβιβαστώ με πολλά πράγματα. Για μένα ήταν εύκολη η απόφαση να αποσυρθώ. Ήμουν τόσο γεμάτη από την οικογένειά μου, που δεν μου έλειπε καθόλου. Είχα φτάσει σε σημείο κατάθλιψης με τους φωτογράφους και τα δημοσιεύματα. Έβγαλα πολλά χρήματα, αυτό ήταν ένα από τα θετικά».

Τέλος, μίλησε και για τα καλλιστεία, όπου και συμμετείχε. «Τα καλλιστεία τα θυμάμαι ως κακή εμπειρία, υπάρχει τρομερή εκμετάλλευση για τα μικρά και νεαρά κορίτσια. Βγήκα με άνεση και φαινόταν σαν έπαρση», είπε στο τέλος.

Διαβάστε ακόμη