«Το ζητούμενο είναι πώς θα σπάσουμε στεγανά για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν νέοι που έκαναν σπουδές και το επαγγελματικό τους πεδίο δεν έχει καμία σχέση με τις σπουδές τους.

‘Ανθρωποι που θέλουν να επενδύσουν και η γραφειοκρατία δεν τους αφήνει. To brain drain πρέπει να γίνει άμεσα με πράξεις και πολιτικές brain gain. Nα επενδύσουμε στο πλούσιο επιστημονικό δυναμικό που το αφήνουμε να φύγει στο εξωτερικό. Με αυτούς θα δημιουργήσαμε την Ελλάδα της νέας εποχής με την ψηφιοποίηση ως κομμάτι της πραγματικότητάς μας, να ενσωματωθεί στη ζωή μας, να τη βελτιώσει και με μία νέα πράσινη οικολογική ηθική» ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σε σημερινή του συνέντευξη στο Κανάλι 1 του Πειραιά.

«Είμαι εδώ για να εκφράσω συγκεκριμένες προτάσεις που θα πάνε και μετά τις 12 Δεκεμβρίου.

Είμαι η φωνή των αιτημάτων των νέων και όχι μόνο, αλλά και των μεγαλύτερων που αναζητούν προτάσεις και καθαρές θέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Για την προοπτική τη δική τους και των εγγονιών τους» είπε ο Π. Χρηστίδης και σημείωσε καταλήγοντας;

«Αυτό που ενώνει τη δική μας γενιά είναι τα προβλήματα. ‘Αρα οι λύσεις μπορούν να είναι λύσεις κοινές. Σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να εμπνεύσουμε τους συμπολίτες μας, καθώς πάνω από 2 εκατ. δεν ψηφίζουν και να εμπνεύσουμε σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική, αλλά θεωρούν ότι τα κόμματα είναι ελίτ και κλειστά γι’ αυτούς».