Η Κιμ Καρντάσιαν είχε ένα σχέδιο για το φετινό Met Gala, που ήταν αφιερωμένο στον Karl Lagerfeld: Να συνοδεύεται από τη γάτα του, την Choupette.

Για να το καταφέρει όμως αυτό έπρεπε να έρθει πιο κοντά της, να γνωριστούν. Κάτι που, όπως αποκάλυψε η ίδια η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, δεν πήγε και τόσο καλά!

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι The Kardashians, η 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να δεθεί με την Choupette, τη γάτα του αείμνηστου Karl Lagerfeld, ώστε να την πάρει ως συνοδό της στο Met Gala.

Υπενθυμίζεται πως το Met Gala του 2023 ήταν προς τιμήν του Karl Lagerfeld, του Γερμανού σχεδιαστή μόδας που πέθανε το 2019 και άφησε, ως γνωστόν, 1,5 εκατομμύριο δολάρια στη γάτα, στη διαθήκη του.

Στο τελευταίο, λοιπόν, επεισόδιο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις ετοιμασίες της Κιμ Καρντάσιαν για το Met Gala. Η επιχειρηματίας θυμάται: «Μόλις φύγαμε από το Λονδίνο και το επόμενο σκέλος της ποδοσφαιρικής μας περιοδείας είναι στο Παρίσι, για να δούμε τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν. Και ενώ βρίσκομαι εκεί, έχω μια μικρή συνάντηση με την Choupette, τη γάτα του Karl Lagerfeld, επειδή η Coupette υποτίθεται πως θα είναι το ραντεβού μου για το Met. Θέλω να περάσω λίγο χρόνο μαζί της, να τη γνωρίσω και να δούμε αν ταιριάζουμε. Θα αρέσω άραγε σε αυτήν τη γάτα; Κυριολεκτικά, νιώθω σαν να πηγαίνω σε ραντεβού στα τυφλά».

H «επίθεση» της Choupette στην Κιμ Καρντάσιαν

Στη συνέχεια, η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να συναντά τον ατζέντη της Choupette, τον Lucas Berullier, και τη γυναίκα που τη φροντίζει, Françoise Caçote. Καθώς, λοιπόν, η Κιμ κάθεται στον καναπέ με προσοχή και ηρεμία για να χαιρετήσει την ασπρομάλλα γάτα, της λέει «γεια σου, μωρό μου, τι όμορφη γάτα», ενώ επιχειρεί να τη χαϊδέψει, με τη γάτα όμως να αντιδρά.

Ακολούθως, την παίρνει στην αγκαλιά της, αλλά και πάλι η γάτα δείχνει να μην τρελαίνεται και να ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Κιμ, η οποία τρομάζει. Μετά από μια αμήχανη ανταλλαγή απόψεων, προσπαθώντας να γελάσει και να κάνει τη γάτα να νιώσει πιο άνετα με την Κιμ Καρντάσιαν, ο ατζέντης του ζώου παραδέχεται: «Δεν λατρεύει και τόσο τις αγκαλιές».

Διαβάστε ακόμη: