Με τα πρωταθλήματα θα ασχοληθούμε από σήμερα έως τη Δευτέρα, μέχρι να επιστρέψουν ξανά από την Τρίτη τα Κύπελλα Ευρώπης. Αρκετές είναι οι επιλογές και πρέπει να προσέξουμε τις ομάδες που δίνουν κρίσιμα ματς την επόμενη εβδομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μία από αυτές είναι η Νάπολι η οποία αντιμετωπίζει την Τρίτη στην Φρανκφούρτη την Άιντραχτ. Η προσοχή της στρέφεται σε αυτό το παιχνίδι αφού ο τίτλος στην Ιταλία δείχνει να είναι εξασφαλισμένος. Έχει ξεφύγει στη βαθμολογία με 15 βαθμούς περισσότερους από την Ίντερ. Η λογική λέει ότι τόσο μεγάλη διαφορά δεν ανατρέπεται. Είναι άλλωστε η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και μία από τις πιο φορμαρισμένες στην Ευρώπη αυτή την εποχή.

Η Νάπολι έχει το περιθώριο να χαλαρώσει. Δεν ξέρω αν θα το κάνει απόψε. Προτιμώ όμως από το να παίξω το «διπλό» της να ποντάρω στο Goal. H Σασουόλο σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση. Το ίδιο εύκολα δέχεται και γκολ. Θυμίζω εκείνο το 2-5 που είχε φέρει η Σασουόλο στην έδρα της Μίλαν πριν από λίγες μέρες.

Στην Ισπανία έχω «κυκλώσει» έναν «άσο» με μεγάλη απόδοση. Στο 2,47 βλέπω ότι έχει το Πάμε Στοίχημα την Καρταγένα. Πρόκειται για την ομάδα που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην προηγούμενη αγωνιστική. Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Εϊμπάρ. Κέρδισε με 0-3 και την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα στο γήπεδό της. Τώρα υποδέχεται την Οβιέδο, η οποία δεν πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Αξίζει αυτός ο «άσος» και θα τον τιμήσω.

Στην Ολλανδία αρέσουν τα Over στην Άλκμααρ Β’ και την Ντεν Μπος. Έχουν φέρει από 5 στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Πέρσι ήρθαν ισόπαλες με 3-3, πρόπερσι κέρδισε με 2-1 η Άλκμααρ, πριν από 3 χρόνια έφεραν άλλο 1 «Χ» με 2-2. Είναι ικανές για να συνεχίσουν την παράδοση με 1 ακόμα Over.

Στη Γαλλία η Λυών ανεβαίνει συνέχεια με στόχο να βγει στην Ευρώπη. Το περσινό πάθημα του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της φαίνεται ότι της έχει γίνει μάθημα. Στα 4 πρόσφατα ματς μάζεψε 10 βαθμούς. Πάει για το τρίποντο και απόψε στην έδρα της Οσέρ. Το «διπλό» της είναι στο 1,78.

Διαβάστε ακόμη: