Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έφεραν στον κόσμο τον δεύτερό τους γιο, πριν λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι πήρε σήμερα εξιτήριο από το μαιευτήριο και είναι έτοιμο να επιστρέψει στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας. Και οι δύο κατάφεραν να κρατήσουν την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι και τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος τους.

Ο Χάρης Χριστόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend» και ανέφερε πως ήταν δύσκολος τοκετός, ενώ εξήγησε πως ενώ η Ανίτα Μπραντ είχε σκοπό να γεννήσει φυσιολογικά, δυσκολεύτηκε αρκετά, με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν σε καισαρική.

Μάλιστα δήλωσε: «Το έχω ξαναζήσει, αλλά κάθε φορά είναι διαφορετική. Είμαι πανευτυχής, έχω χάσει το μυαλό μου. Είχα μεγάλο φόβο και αγωνία, γιατί είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία αυτή για μια γυναίκα. Εξέταζα καθημερινά την Ανίτα, έχω μάθει τα πάντα, τα βασικά τουλάχιστον, ώστε να μπορούσα να τα κάνω για να τη βοηθήσω. Το Ανιτάκι χαίρει άκρας υγείας».

«Ήρθαμε πριν δυο μέρες. Η γέννηση του Χρηστάκη μας, έγινε με φυσιολογικό τοκετό και όταν φτάσαμε εδώ, πηγαίναμε πάλι για φυσιολογικό τοκετό. Κάποια στιγμή, αρχίσαμε να φοβόμαστε, γιατί υπήρχε μια καθυστέρηση στη διαδικασία για να κατέβει το μωρό. Ο γιατρός μας και η ομάδα του ανέλαβε αμέσως δράση και προχωρήσαμε σε καισαρική», εξήγησε στη συνέχεια.

Τέλος, αποκάλυψε πως: «Μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε στα χέρια μας ένα πανέμορφο, υγιέστατο, αγγελικό αγοράκι. Τον είχαμε στα χέρια μας και κλαίγαμε από συγκίνηση. Βγαίνουμε σήμερα από το μαιευτήριο, σε λίγες ώρες».

Διαβάστε περισσότερα