search

LIFESTYLE

Χάρι Στάιλς: Τιμήθηκε από την PETA – Για την «Καλύτερη viral στιγμή για τα ζώα»

Βραβεύτηκαν και οι Ντέιζι Ρίντλεϊ και Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ

Χάρι Στάιλς: Τιμήθηκε από την PETA –Για την «Καλύτερη viral στιγμή για τα ζώα»

Δεν έχουν τέλος οι διακρίσεις για τον Χάρι Στάιλς , με τον τραγουδιστή να είναι ένας μεταξύ των τριών νικητών των βραβείων Libby 2022 της PETA, γιορτάζοντας την απελευθέρωση των ζώων από άτομα, εταιρείες και προϊόντα.

Ο Στάιλς κέρδισε την τιμητική διάκριση «Best Viral Moment for Animals», αφού ανακοίνωσε στους θαυμαστές του ότι δεν τρώει κρέας όταν του έριξαν μία κοτομπουκιά στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίες του στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Επιπλέον, η ηθοποιός Ντέιζι Ρίντλεϊ (Daisy Ridley) τιμήθηκε με το βραβείο «Favorite PETA Collab» επειδή έστειλε μια επιστολή στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης-Άμχερστ «καλώντας να σταματήσουν τα άχρηστα πειράματα σε μαρμοσέτες, αφού έμαθε ότι το σχολείο βασάνιζε και σκότωνε μαϊμούδες, στις οποίες είχαν δώσει ονόματα από τους χαρακτήρες της ταινίας «Πόλεμος των Άστρων».

Τέλος, η Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ (Nicola Peltz Beckham), κέρδισε το βραβείο «Pawsome Adoption Advocate», αφού παρουσίασε το νέο της κουτάβι Lamb στους ακολούθους της στο Instagram και ενθάρρυνε τους θαυμαστές να «υιοθετήσουν ή να περιθάλψουν» ένα ζώο αν μπορούν, καθώς «η αγάπη που φέρνει στην οικογένειά σας είναι όσο τίποτα άλλο», όπως είχε πει.

«Αυτές οι συμπονετικές διασημότητες αποδεικνύουν ότι το να βοηθάς ζώα μπορεί να είναι τόσο απλό όσο το να αφαιρείς από τη διατροφή σου το κοτόπουλο, να μιλάς ενάντια στους σκληρούς πειραματισμούς ή να υιοθετείς από καταφύγια», δήλωσε η πρώτη αντιπρόεδρος της PETA, Lisa Lange, σε ανακοίνωση.

Άλλοι υποψήφιοι για το 2022 ήταν οι φιλόζωοι: Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ, Μπέλα Χαντίντ, οι αδελφοί Τζόνας, Χάιλι Μπίμπερ, Τζίμι Φάλον, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, Ντρου Μπάριμορ και Τζανέλ Πάρις.

Διαβάστε ακόμη: