Η Ολίβια Γουάιλντ δεν πιστεύει ότι η «ενέργεια μίσους» που λαμβάνει από σχόλια στο διαδίκτυο καθορίζει τη βάση των θαυμαστών του Χάρι Στάιλς.

Το ζευγάρι μίλησε για την «τοξική αρνητικότητα» που δέχεται η σχέση τους σε συνέντευξη του Χάρι Στάιλς στο Rolling Stone.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Don’t Worry Darling», που σκηνοθέτησε η Γουάιλντ, και επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2021.

Χάρι Στάιλς: Γιατί πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή σχολίασαν τη σχέση του με την Ολίβια Γουάιλντ

Πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή και ηθοποιού σχολίασαν στο διαδίκτυο τη σχέση του με την Γουάιλντ αρνητικά καθώς αυτή ήταν πολύ κοντά στο χωρισμό της ηθοποιού με τον Τζέισον Σουντέικις (Jason Sudeikis). Επίσης στους θαυμαστές του Χάρι δεν άρεσε η διαφορά ηλικίας τους (είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή του), αλλά και το γεγονός ότι η Γουάιλντ ήταν το «αφεντικό» του ως σκηνοθέτις στο «Don’t Worry Darling».

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες επιθέσεις εναντίον της Γουάιλντ, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που ανέσυραν αστεία και ιστορίες από το παρελθόν της, πράγματα που ενοχλούν τον Στάιλς, ο οποίος θεωρεί το Twitter ως «μια καταιγίδα από ανθρώπους που προσπαθούν να φερθούν απαίσια σε άλλους ανθρώπους».

«Προφανώς είναι δύσκολο να είναι κάποιος συναισθηματικά κοντά μου… Εγώ απλώς ήθελα να τραγουδάω. Δεν ήθελα να ασχοληθώ μ’ αυτό αν ήταν να πληγώσω ανθρώπους έτσι».

Στο μεταξύ η Γουάιλντ πιστεύει ότι η πλειοψηφία των θαυμαστών του Στάιλς είναι άνθρωποι που αγαπούν πολύ.

«Αυτό που δεν καταλαβαίνω για τη σκληρότητα που αναφέρεστε είναι ότι αυτό το είδος τοξικής αρνητικότητας είναι το αντίθετο με τον Χάρι και όλα όσα βγάζει», είπε στο Rolling Stone.

«Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η ενέργεια μίσους καθορίζει τη βάση των θαυμαστών του. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πραγματικοί πρωταθλητές της καλοσύνης», πρόσθεσε η Γουάιλντ.

Διαβάστε ακόμη:

Όλο και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα «γδύνονται» στο OnlyFans – «Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα όσα σε ένα μήνα»

Έτοιμο το πακέτο παροχών που θα ανακοινωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

«Η δολοφόνος της Ντούγκινα» -Η Μόσχα δημοσίευσε βίντεο με την ύποπτο