Μια νέα σοβαρή καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία έγινε στα Χανιά από μια 15χρονη.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν κάτοικοι μιας γειτονιάς, κάλεσαν τις αρχές να παρέμβουν, προκειμένου να σταματήσει ο άγριος -όπως όλα δείχνουν- ξυλοδαρμός ενός 15χρονου κοριτσιού από τον πατέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 52χρονος φερόμενος ως δράστης, υποχρέωσε το κορίτσι να καθίσει σε μια καρέκλα και στη συνέχεια του κατάφερε χτυπήματα με ένα ξύλο.

Στην προσπάθεια δύο ανθρώπων να τον εμποδίσουν, ο μαινόμενος πατέρας δεν δίστασε να τους επιτεθεί και να αποχωρήσει για να απομακρυνθεί τελικά από το σπίτι με το μηχανάκι του.

Η έφηβη κατήγγειλε, ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων– με την μητέρα, ουκρανικής καταγωγής, να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται, ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ο 52χρονος πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα ενώ η σύζυγός του έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του και των τριών παιδιών του και για σωματικές βλάβες σε δυο ακόμα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κακοποιητική αυτή συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών έχει καταγγελθεί από γείτονες και στο παρελθόν, όταν ωστόσο έσπευσε η αστυνομία, ούτε τα παιδιά ούτε η μητέρα επιβεβαίωναν τις καταγγελίες.

Τελικά ο πατέρας – δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και κρατείται.

Διαβάστε ακόμη: