Γιγαντομαχίες έβγαλε η κλήρωση για τη φάση των 8 του Champions League που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με την Τσέλσι για μια θέση στον ημιτελικό ενώ η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα συναντήσει την Ίντερ σε μια επανάληψη του τελικού του 1965.

Η Μίλαν των 7 τροπαίων θα παίξει με την Νάπολι η οποία για πρώτη φορά προκρίνεται στην οχτάδα ενώ η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα θα συναντήσει την Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «8»

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι

Μπενφίκα-Ίντερ

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν

Μίλαν – Νάπολι

*Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που εμφανίζονται πρώτες στο ζευγάρι.

Οι ημιτελικοί

Ο νικητής του Ρεάλ – Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν και ο  νικητής του Μίλαν – Νάπολι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ίντερ – Μπενφίκα.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανός ο ιταλικός εμφύλιος στους «4» και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχουμε ομάδα από την Ιταλία στον τελικό. Στον μεγάλο αγώνα της Πόλης το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουμε «εμφύλιο».

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 και 19 του ίδιου μήνα. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι ημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 17 του ίδιου μήνα.

Όσο για τον μεγάλο τελικό, αυτός θα φιλοξενηθεί στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου.

Οι ημερομηνίες των αγώνων

Προημιτελικοί: 11-12 Απριλίου και 18-19 Απριλίου

Ημιτελικοί: 9-10 Μαϊου και 16-17 Μαϊου

Τελικός: 10 Ιουνίου (Κωνσταντινούπολη)

Διαβάστε περισσότερα