Ασύλληπτα πράγματα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έβαλε 64 πόντους, έκανε ρεκόρ καριέρας, ρεκόρ οργανισμού και οδήγησε τους Μπακς στο 140-126 επί των Πέισερς.

Όμως, ένας assistant coach των Πέισερς πήρε τη μπάλα του αγώνα, μία μπάλα που έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του πρωταγωνιστή της βραδιάς και έκανε έξαλλο τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης έτρεξε προς τα αποδυτήρια και γύρισε λίγο αργότερα για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με έντονο τρόπο στους Λόιντ Πιρς – Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

To γιατί συνέβη αυτό το εξήγησε ο προπονητής των Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ λέγοντας ότι υπάρχει μια παράδοση στο ΝΒΑ ένας νέος παίκτης που βάζει για πρώτη φορά καλάθι ή ένας προπονητής που κάνει την πρώτη του νίκη να παίρνει την μπάλα του αγώνα.

Στην ομάδα των Πέισερς λοιπόν ένας ρούκι έβαλε το πρώτο του καλάθι και οι άνθρωποι της ομάδας χωρίς να γνωρίζουν για το ρεκόρ του Γιάννη πήραν την μπάλα για να του την δώσουν.

Προσέθεσε μάλιστα ότι στους αγώνες υπάρχουν δύο μπάλες και μπορούν και οι δύο να φύγουν ευχαριστημένοι.

Τέλος, ανέφερε ότι ένας βοηθός του τραυματίστηκε στα πλευρά από το επεισόδιο που προκάλεσαν οι παίκτες των Μπακς στον διάδρομο.

Στις δηλώσεις του, ο Αντετοκούνμπο τόνισε: «Δεν πίστεψα ότι θα πετύχω 64 πόντους. Απλώς έπαιξα. Είδα κάθε φάση ξεχωριστά. Κάποιες φορές ξεκινάς χαλαρός, κάποιες φορές τελειώνεις χαλαρά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ένα τέτοιο ρεκόρ, προσπαθώ να μην βάζω τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε ότι ήμουν δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ και εντυπωσιάστηκα.

Είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά το αφήνω πίσω. Ελπίζω ότι θα έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ελπίζω το αποψινό ματς να μας προετοιμάσει για το μέλλον. Οι Πέισερς μας προετοιμάζουν με τη σκληράδα τους. Αντιαθλητικό πάνω στον Χαλιμπάρτον, αντιαθλητικό που δέχθηκα, είχε άρωμα playoffs αυτό το ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί αγώνα από την Ιντιάνα.

Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα τη δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε την μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις την μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πέισερς θα κινηθούν με νομικά μέσα.

Διαβάστε ακόμη: