Στην κυριολεξία στο παραπέντε, μία ημέρα πριν την υπογραφή οριστικής συμφωνίας, χάλασε το ντιλ της Eurobank με τον νέο προνομιακό παίκτη της τράπεζας στη διαχείριση ξενοδοχείων, ονόματι Κούτρα, σχετικά με το ερειπωμένο ξενοδοχείο της ΑΛΘΕΑ (το επονομαζόμενο και «ξενοδοχείο της Χούντας») στην Αγία Μαρίνα, στο 36ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Σουνίου!

Ένα «φιλέτο» της παραλιακής ζώνης στην ΑΛΘΕΑ, με ιδιωτική πρόσβαση σε παραλία, η ανακαίνιση του οποίου θα το καθιστούσε ως την έκτη κορυφαία ξενοδοχειακή μονάδα μεταξύ Βουλιαγμένης – Σουνίου, μετά τον Αστέρα, το Grand resort LagonIssi, το Plaza, το Evereden και το Cape Sounio!

Η αποκλειστικότητα του Radar περί μυστικών συνομιλιών μεταξύ της τράπεζας και του «ξενοδόχου» (στον οποίο η Eurobank έχει αναθέσει τη διαχείριση – μεταξύ άλλων- και του «Καψής» στην Ρόδο) επιβεβαιώθηκε πλήρως, καθώς τραπεζικές πηγές που δεν αμφισβητούνται συνομολόγησαν όχι απλά την ύπαρξη συνομιλιών με τον Κούτρα, αλλά την οριστική και κλεισμένη συμφωνία, που χάλασε στο παραπέντε, μία μόλις ημέρα πριν την υπογραφή των συμφωνητικών, μετά από υπαναχώρηση του προνομιακού ξενοδόχου για αδιευκρίνιστους λόγους!!!

Και προκύπτει στην πράξη, ότι την ώρα που όλοι έγραφαν άλλα αντί άλλων, με το Radar να καταγράφει όλη την αλήθεια και τη μυστικότητα των κινήσεων γύρω από το πολύφερνο ξενοδοχείο – φιλέτο της παράκτιας ζώνης, το ντηλ είχε σχεδόν κλείσει, ενώ ο «ξενοδόχος» Κούτρας, το όνομα του οποίου κρατιόταν μυστικό και δεν είχε διαρρεύσει, είχε στο μεταξύ αποτανθεί σε πολεοδομία, καθώς και άλλους φορείς του Δημοσίου για να επιλυθούν ανοικτά ζητήματα του εν λόγω ακινήτου, όσον αφορά χρήσεις γης, πρόσβαση και έκδοση αδειών!

Χωρίς να μπαίνουμε σε βαθύτερες αναλύσεις την ώρα τούτη, κάτι που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, πέραν πάσης αμφιβολίας αναδεικνύεται μείζον ζήτημα όσον αφορά τον τρόπο διαχείρισης των ακινήτων – φιλέτων που έχει στην κατοχή της η Eurobank καθώς και τον τρόπο λειτουργίας και παρέμβασης του περίφημου Χρυσικού της Grivalia, αγαπημένου παιδιού και τοποτηρητή των συμφερόντων του Ινδού Πρεμ Γουάτσα!

Και είναι προφανές πως πέραν των παρεμβάσεων στους πλειστηριασμούς, όσον αφορά επιλεγμένα ακίνητα τα οποία στη συνέχεια μεταβιβάζονται σε εκλεκτό πελατολόγιο, εγείρεται μείζον ζήτημα διαδικασιών στην εκχώρηση και διαχείριση ακινήτων ή ξενοδοχειακών μονάδων!

Και εάν δεν υπήρχε το Radar, ούτε το όνομα του Κούτρα θα είχε δημοσιοποιηθεί, ούτε οι μυστικές συζητήσεις για την διαχείριση του ξενοδοχείου, ούτε τα ζητήματα διαδικασιών, ούτε οι απευθείας αναθέσεις ξενοδοχειακών μονάδων, ούτε ακόμη – ακόμη η παρέμβαση του ΣτΕ που μπλόκαρε και γύρισε πίσω το Project blue της Grivalia στη Μύκονο, μια μείζονος σημασίας επιχειρηματική και τραπεζική εξέλιξη που την αποσιώπησαν όλα τα καλοταϊσμένα (από τα διαφημιστικά μπάτζετ) δήθεν έγκυρα ΜΜΕ!

Το τρίγωνο «Eurobank – Grivalia – Do Value», το ξενοδοχείο – φιλέτο στην Αγ. Μαρίνα, οι αδιαφανείς διαδικασίες και ο νέος «παίκτης», ονόματι Κούτρας!