To ζευγάρι που μας έκανε να πιστέψουμε για λίγο στην αγάπη,  χώρισε. Ο Shawn Mendes και η Camila Cabellο ανακοίνωσαν το τέλος της σχέσης τους έτσι απλά, μέσα από ένα Instagram Story.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τον δεσμό μας αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ», ξεκίνησαν. Και παραδεχτείτε το, το έχετε πει κι εσείς μετά από έναν δικό σας χωρισμό.

«Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή και έπειτα. Camilla και Shawn».

Την ίδια ανακοίνωση ανήρτησε και ο Shawn Mendes δηλώνοντας με αυτή τους την κίνηση, πως ακόμα και σε αυτή τη φάση βρίσκονται μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ξεκίνησε να έχει ερωτική σχέση από τον Ιούλιο του 2019, όταν φωτογραφίες τους να φιλιούνται κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα είχαν μόλις βγάλει το νέο τους τραγούδι. Οι δυο τους, μάλιστα, έμειναν μαζί κατά την περίοδο της καραντίνας, κάτι που όπως είχαν δηλώσει, τους είχε φέρει πιο κοντά.

Το ζευγάρι έγινε ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα του Hollywood κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown – οι βόλτες τους πιασμένοι χέρι-χέρι, με τις φόρμες τους, μας  έκαναν κάπως να ταυτιστούμε μαζί τους. Δεν περιμέναμε με τίποτα αυτήν την εξέλιξη. Οι φωτογραφίες τους ξεχείλιζαν από έρωτα και είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι θα αρραβωνιάζονταν. Από τον Ιούνιο του 2019, τους βλέπαμε μαζί και πιστεύαμε ότι θα κρατούσε.