Αυτά είναι μερικά ζευγάρια, από τα πιο γνωστά, της ελληνικής σόουμπιζ που αποφάσισαν να χωρίσουν και το γνωστοποίησαν μέσω ανακοινώσεων ή αναρτήσεων.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν την Τρίτη 17 Αυγούστου ότι προχωρούν στη λύση του γάμου τους, έπειτα από δέκα χρόνια.

Και λίγες εβδομάδες νωρίτερα η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν ανακοινώσει- κι εκείνοι πως χωρίζουν ύστερα από πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Ωστόσο, και τα δύο γνωστά αυτά ζευγάρια όπως και άλλα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη αποφάσισαν να το ανακοινώσουν με αιφνίδιο τρόπο.

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας.

Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή

Η ανακοίνωση είχε ως εξής: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας.

Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώσουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.

Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολλή μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε, για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας σε αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής & Σίσσυ», σημειώνεται σε ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη

«O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κ. Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννοήσης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής.

Εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή.

Ενόψει των παραπάνω και με δεδομένο το ότι η εν λόγω απόφασής τους αποτελεί, καταφανώς, ζήτημα που εμπίπτει στον στενό πυρήνα του ιδιωτικού τους βίου. σας παρακαλούμε θερμά να απέχετε από ενέργειες και δημοσιεύσεις, οι οποίες παραβιάζουν την ιδιωτική τους σφαίρα και οι οποίες, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από εσάς, θα μπορούσαν να επιφέρουν βλάβη στην ομαλή ανατροφή και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού τους», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.