Την τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου είδαμε σήμερα, όταν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσαν το διαζύγιο.

Στις αρχές Μαΐου, το κλίμα είχε φανεί ότι ήταν δύσκολο όταν ο Κρατερός δεν άντεξε να ολοκληρώσει τη σεζόν στη Φωλιά των Κου Κου και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Τότε είχε ισχυριστεί ότι φεύγει για επαγγελματικούς λόγους, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην ταινία που συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, ίδιος είχε εξηγήσει ότι ο κύριος λόγος της αποχώρησής του από την εκπομπή είναι οι απαιτήσεις των γυρισμάτων για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Κατσούλης – Καραβάτου: Η κοινή απόφαση για το διαζύγιο

Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, γνωστοποιώντας την είδηση του διαζυγίου τους μέσω μια ανακοίνωσης, με τη οποία ζητούν τον σεβασμό της κοινής γνώμης, με στόχο την προστασία των παιδιών τους.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

Κατσούλης - Καραβάτου: Η κοινή απόφαση για το διαζύγιο

Τα λόγια του Κρατερού όταν αποχώρησε από την εκπομπή

Αποχωρώντας από την «Φωλιά των ΚουΚου» ο Κρατερός Κατσούλης είχε δηλώσει:

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star.

Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω.

Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου».