Η Μπρουκ Σιλντς σε συνέντευξή που παραχώρησε μεταξύ άλλων  ανέφερε πως από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα, θεωρεί τον εαυτό της «μεγάλο σπασίκλα».

Η ηθοποιός μίλησε στην Page Six και με περηφάνεια χαρακτήρισε τον εαυτό της «τον μεγαλύτερο σπασίκλα» που υπάρχει, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως τις περισσότερες φορές, είναι εκείνη που θα φέρει σε δύσκολη θέση ολόκληρη την οικογένειά της, λόγω του χιούμορ της ή των δηλώσεών της.

«Πάντα έκανα τους άλλους να νιώθουν λίγο άβολα. Και πάντα ήμουν τόσο μελετηρή και ένιωθα σαν ένας “αδέξιος άνθρωπος με μεγάλα γυαλιά που απλά κουτουλούσε πάνω σε πράγματα”. Το μυαλό μου συνεχώς, σκέφτεται τόσα πράγματα, που καλά καλά δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο σύζυγός της, Κρις Χέντσι, με τον οποίο η σταρ έχει αποκτήσει δύο κόρες, συμφώνησε με την παρατήρησή της, προσθέτοντας επίσης, πως: «Είναι μεγάλο σπασικλάκι. Μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση ολόκληρη την οικογένεια και να γελάσει με τα πιο ανόητα αστεία».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του, όταν τους γνώρισε την αγαπημένη του ήταν να πουν: «Χμ, είναι η πιο φυσιολογική γυναίκα που έχουμε γνωρίσει». «Είναι τρελό πραγματικά να είναι κανείς τόσο φυσιολογικός. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι δεδομένο», σημείωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα