Τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me» – τα οποία περιγράφουν λεπτομερώς τον αγώνα της για ελευθερία και τις ταραχώδεις σχέσεις της με τους άνδρες της ζωής της – πούλησαν 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους σε έντυπα, προπωλήσεις, ηλεκτρονικά και ακουστικά βιβλία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το «The Woman in Me» κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τον εκδότη του βιβλίου, Gallery Books (τμήμα της Simon and Schuster), η Σπίαρς ανέφερε τα εξής: «Έχυσα την καρδιά και την ψυχή μου στα απομνημονεύματά μου και είμαι ευγνώμων στους θαυμαστές μου και στους αναγνώστες μου σε όλο τον κόσμο για την αμέριστη υποστήριξή τους».

Τα νούμερα των πωλήσεων απεικονίζουν την υψηλή ζήτηση για να μάθει ο κόσμος την ζώη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο εκδοτικός οίκος δήλωσε επίσης ότι έχει επιστρέψει στο τυπογραφείο για την τέταρτη εκτύπωση του βιβλίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αντιτύπων που έχουν τυπωθεί σε περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια. Αυτά τα νούμερα πωλήσεων αντιπροσωπεύουν την υψηλή ζήτηση να ακούσει κανείς την πλευρά της τραγουδίστριας στον έντονα δημοσιοποιημένο αγώνα της να ξεφύγει από την 13χρονη επιτροπεία της.

Στο Amazon.com, το «The Woman in Me» ήταν το νούμερο 1 βιβλίο στη λίστα με τους πιο πολυδιαβασμένους και πολυπουλημένους μη μυθοπλαστικούς τίτλους, προτού τα απομνημονεύματα του Μάθιου Πέρι «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing» καταλάβουν τη θέση μετά τον θάνατό του στις 28 Οκτωβρίου.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει πολλά μέσα από τις σελίδες της

Τα απομνημονεύματα έχουν έκταση 275 σελίδες και κυκλοφόρησαν και ως audiobook, το οποίο αφηγείται η ηθοποιός Μισέλ Γουίλιαμς. Το βιβλίο περιέχει μια άγρια ποικιλία αποκαλύψεων που άγγιζαν την καριέρα της Σπίαρς, την οικογένεια, τη συντηρητική κηδεμονία και τις σχέσεις υψηλού προφίλ. Μεταξύ αυτών, αποκάλυψε ότι εκείνη και ο πρώην αγαπημένος της Τζάστιν Τιμπέρλεϊκ είχαν κάνει έκτρωση και ισχυρίζεται επίσης ότι ο Τίμπερλεϊκ την απάτησε με μη κατονομαζόμενες διασημότητες. Σε άλλο σημείο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προβληματίζεται για την καριέρα της ως ηθοποιός, από το «Crossroads» μέχρι το ότι έχασε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «The Notebook» με τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς.

Η Σπίαρς πέτυχε την τεράστια εκδοτική συμφωνία για το μυθιστόρημα τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγους μήνες μετά τον τερματισμό της κηδεμονίας της. Η Simon & Schuster απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου της πέρυσι μετά από έναν πόλεμο προσφορών στον οποίο συμμετείχαν πολλοί εκδότες, αν και οι οικονομικοί όροι της συναλλαγής δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ένα άτομο που γνωρίζει τη Σπίαρς δήλωσε στο Variety ότι η συμφωνία είναι «ρεκόρ». Δημοσιεύματα, τότε, ανέφεραν ότι η συμφωνία άξιζε έως και 15 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: