Μπρίτνεϊ Σπίαρς προχώρησε σε μια ανάρτηση, στην οποία μίλησε για τους ανθρώπους που έχει βγάλει από τη ζωή της.

Η ποπ σταρ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν κι ένα στιγμιότυπο που ποζάρει τόπλες. Στη λεζάντα της ανάρτησής της μίλησε για την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, ενώ αναφέρθηκε στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή της και «έπαιξαν παιχνίδια με το μυαλό της».

Συγκεκριμένα, δήλωσε αρχικά: «Αναδημοσιεύω φωτογραφίες, αλλά μοιάζουν ίδιες με αυτές που δημοσίευσα στο τελευταίο βίντεο!!! Εικόνες μου πέρυσι που έβγαζαν νόημα και μοιάζουν με φέτος!!! Νομίζω ότι είναι καλό για τον αυτοπροσδιορισμό, την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση».

Στο τέλος, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσους ανθρώπους έχω διώξει από τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, επειδή έπαιζαν παιχνίδια με το μυαλό μου… Ένα γλυκό, αφελές κορίτσι σαν εμένα και ένα “μπουμ” σε δύο δευτερόλεπτα… Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βλάψουν την αυτοπεποίθησή σου αν είσαι και εσύ πολύ ανοιχτός σαν εμένα!! Μου αρέσει τα πράγματα να έχουν νόημα σε αυτόν τον τρελό κόσμο».


Δείτε τη δημοσίευση

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Σαμ Ασγκάρι για τον χωρισμό του από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιορτάστε το παρελθόν

Διαβάστε ακόμη: