Στη δημοσιότητα ήρθε μια ανάρτηση που έκανε πριν χρόνια και εξαφάνισε ο γιος του Μπραντ Πιτ, Παξ, στην οποία τον κατηγορούσε ως έναν «απαίσιο» και «ποταπό» άνθρωπο.

Η ανάρτηση που είχε γίνει σε story στο Instagram πριν τρία χρόνια αποκαλύφθηκε από την Daily Mail και ανέφερε τα εξής:

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κ@. Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε…».

Σημειώνεται, ότι ο 19χρονος Παξ είναι ο υιοθετημένος γιος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, ενώ έχει πάρει το μέρος της μητέρας του, σχετικά με το επεισοδιακό διαζύγιο των γονιών του.

Μπραντ Πιτ: Πόσα παιδιά έχει με την Αντζελίνα Τζολί

Τον Ιανουάριο του 2006, αφού βγήκε το διαζύγιό του με την Άνιστον, η Αντζελίνα Τζολί επιβεβαίωσε το δεσμό της με τον Μπραντ Πιτ και ότι ήταν έγκυος στο παιδί του. Στις 23 Αυγούστου 2014 ο Πιτ και η Τζολί παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη νότια Γαλλία.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πιτ και η Τζολί ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους δώδεκα χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους και δυο χρόνια μετά τον γάμο τους.

Τον Ιούλιο του 2005, ο Πιτ συνόδευσε την Τζολί στην Αιθιοπία, όπου υιοθέτησε το δεύτερο παιδί της, ένα 6 μηνών κοριτσάκι με το όνομα Ζαχάρα, μια απόφαση την οποία όπως δήλωσε η ίδια πήρε μαζί με τον Πιτ.

Τον Δεκέμβριο του 2005 επιβεβαιώθηκε ότι ο Πιτ θέλει να υιοθετήσει τα δύο παιδιά της Τζολί, Μάντοξ και Ζαχάρα και τον Ιανουάριο του 2006, δικαστής στην Καλιφόρνια τους έδωσε την άδεια να αλλάξουν το επίθετο των παιδιών σε «Τζολί-Πιτ».

Η Τζολί γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Σιλό Νουβέλ Τζολί-Πιτ τον Μάιο του 2006.

Το Μάρτιο του 2007, η Τζολί υιοθέτησε ένα τρίχρονο αγόρι από το Βιετνάμ, τον Παξ Τιεν. Επειδή όμως το ορφανοτροφείο δεν επέτρεπε τη υιοθεσία σε ανύπαντρο ζευγάρι, η Τζολί το υιοθέτησε μόνη της και ο Πιτ αργότερα τον υιοθέτησε σαν γιο του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά από φήμες που κυκλοφορούσαν για μήνες, η Τζολί επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της ότι είναι ξανά έγκυος και περιμένει δίδυμα. Γέννησε στη Νίκαια της Γαλλίας τον Ιούλιο του 2008. Τους έδωσαν τα ονόματα Νοξ Λέον και Βιβιέν Μαρσελίν.

Διαβάστε ακόμη: