Εικόνες από τον χώρο όπου διασκέδαζε ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν κατηγορείται για βιασμό 17χρονης στο Κολωνάκι παρουσίασε το T-live.

Ο ποδοσφαιριστής, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, αρνείται όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η ανήλικη μαθήτρια είναι εκείνη που τον προσέγγισε ερωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το εν λόγω μπαρ στο οποίο καταγγέλθηκε ο βιασμός της ανήλικης, έχει τρεις πριβέ χώρους που εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα στους πελάτες.

Μπόρις Κλέιμαν: Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι όπου διασκέδαζε ο τερματοφύλακας του Βόλου μαζί με έναν συμπαίκτη του.

Περίπου στις 5 το πρωί, ο τερματοφύλακας, προσέγγισε την ανήλικη από το Βέλγιο, η οποία βρισκόταν σε παραπλήσιο τραπέζι, μαζί με την παρέα της (όλοι μέλη σχολικής εκδρομής).

Δεδομένης της κατάσταση της νεαρής κοπέλας από την κατανάλωση αλκοόλ φέρεται να την οδήγησε σε έναν πριβέ χώρο του κλαμπ. Εκεί φέρεται ότι άρχισε να την θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά, χωρίς τη θέλησή της.

Ακολούθησε άγριος καβγάς και μετά την επέμβαση της Αστυνομίας, η κοπέλα υπέδειξε στις Αρχές τον τερματοφύλακα ο οποίος και συνελήφθη.

Μπόρις Κλέιμαν: Η περιγραφή της 17χρονης για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον τερματοφύλακα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες με τις οποίες περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε η 17χρονη μαθήτρια, την ώρα που ο 33χρονος ποδοσφαιριστής παραμένει σε κελί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

«Στις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος, μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα. Άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Ξεκίνησε να με αγγίζει στο σώμα μου πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα».

Η ανήλικη από το Βέλγιο ήρθε στην Ελλάδα εκδρομή με το σχολείο της. Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου με συμμαθήτριές της σε αυτό το μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί γνωρίστηκε με τον τερματοφύλακα του Βόλου.

«Επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον VIP χώρο, ξαναγύρισα. Μετά με πλησίασε ξανά, ξεκίνησε να μου μιλάει, όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Του γύρισα την πλάτη μου, για να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και παραμέρισε το εσώρουχό μου».

Η κοπέλα ζήτησε αμέσως βοήθεια από τους φίλους της, οι οποίοι επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή και σε έναν συμπαίκτη του. Στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.

Μπόρις Κλέιμαν: «Είμαι αθώος»

«Το μόνο σχόλιο που μπορώ να σας κάνω, είναι η δήλωση του εντολέα μου, ότι είναι αθώος, ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη, είτε βία, είτε βιασμό, είτε οτιδήποτε άλλο από αυτά που κατηγορείται», είπε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Επιπλέον, η Ελίνα Θειακοδημήτρη, επίσης δικηγόρος του τερματοφύλακα, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για την υπόθεση και σημείωσε πως ο πελάτης της δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού και πως δηλώνει αθώος.

«Όπως έχει δηλωθεί και από τον κ. Παπαδόπουλο, σε πολύ λίγες ώρες θα κατατεθούν στον ανακριτή η απολογία του. Αρνείται πλήρως όλες τις κατηγορίες. Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός. Δεν υπάρχει βία. Η κοπέλα σε λίγες μέρες θα γίνει 18 ετών αλλά ο τερματοφύλακας δεν γνώριζε. Κανένας δεν ήταν με κάποιον καθηγητή και κατανάλωναν αλκοόλ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η κ. Θειακοδημήτρη είπε πως η πλευρά του τερματοφύλακα αμφισβητεί ακόμη και την κατάθεση της κοπέλας καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά μπορεί να μην γνώριζε τι καταθέτει.

«Την οπουδήποτε πράξη δεν θα την τελούσε αλλά θα την προστάτευε εάν είχε πει όχι η κοπέλα. Εδώ υπήρξε μία ιδιαίτερη συνθήκη κατά την οποία δόθηκε μία κατάθεση. Προϋπήρχε η σύλληψη των φίλων της ενώ η κατάθεση δόθηκε σε μία γλώσσα την οποία δεν ομιλεί. Ως εκ τούτου, εάν τα όσα έχει καταθέσει είναι αυτά που συνέβησαν ή αυτά που αντιλήφθηκε, είναι έργο της ανάκρισης στο οποίο φυσικά θα συνδράμουμε να αξιολογηθεί και πιστεύουμε θα αποδειχθεί πλήρως το τι συνέβη. Εμείς αμφισβητούμε και το εάν γνώριζε τι καταθέτει διότι το περιεχόμενο της κατάθεσης έχει δοθεί μέσα σε ειδικές συνθήκες και σε πέντε γραμμές».

Διαβάστε ακόμη: