Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος στις αρχές του Οκτωβρίου διαγράφηκε από Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης ήταν ο άνθρωπος του υπέδειξε να πάει στη ρατσιστική συγκέντρωση κατά τον μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας στην οποία συμμετείχε ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης.

Η εν λόγω συγκέντρωση είχε γίνει στις 15 Ιουλίου του 2020 στην πλατεία Βικτωρίας και το κάλεσμα είχε γίνει μέσα από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο Γεραπετρίτης μου είπε να πάω στην συγκέντρωση που συμμετείχε ο Κασιδιάρης

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24 και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, ο κ. Μπογδάνος αναφερόμενος σε εκείνη την εκδήλωση σημείωσε ότι «κατέβηκε» με δική του επιθυμία αλλά με την «έγκριση του υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους».

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα και εκείνος πήγε στις 16:30 στο Μαξίμου και συναντήθηκε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο τότε βουλευτής της ΝΔ, είπε στον υπουργό Επικρατείας ότι «πιεζόμαστε στην Αθήνα. Οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει και τον ρώτησα τί θα κάνουμε». Και εκείνος μου είπε «Κωνσταντίνε, ναι, κατέβα».

«Σας λέω κάτι το οποίο είναι αναντίρρητο και σαφές. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να ήμασταν εκεί… Μου είπε «πήγαινε και εσύ εκεί» ακριβώς επειδή μπορεί να βρισκόντουσαν εκεί και τα άκρα και οι πολίτες να ήταν μόνοι», υποστήριξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θεωρεί ακόμα σωστή εκείνη την επιλογή.

«Εγώ συμφωνώ μαζί του. Δεν είμαι της άποψης ότι εκεί που πηγαίνουν οι πραγματικοί φασίστες εσύ πρέπει να λείπεις» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκέντρωση κατά των προσφύγων τελικά δεν συμμετείχαν περισσότερα από τριάντα άτομα.

 

Καμένο χαρτί ο Γεραπετρίτης! Δεν του σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο …

Μπογδάνος: «Τίτλοι τέλους» με τη ΝΔ – Θα κάνει κόμμα ή θα συνεργαστεί με άλλους ακραίους;