Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Γιατί το CVC θα αποκτήσει τον όμιλο Nova από Σόλακ και Σταθόπουλο
-Η ΔΕΗ δεν θέλει να εμπλακεί με τους καναλάρχες, ενώ το CVC θέλει να μπει στο τηλεοπτικό τοπίο με τις ευλογίες του Μαξίμου!


UNDERCOVER
Η δράση των δύο όμορφων αδερφών που «χτυπάνε» μόνο στα δυνατά υπουργικά γραφεία • Ο Άλεξ Πατέλης έχει γίνει για πολλούς βουλευτές της Ν.Δ. persona non grata • Μεγάλες δυσκολίες στην εξεύρεση δυνατού δεξιού ονόματος για το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. • Άγρια κόντρα σημαντικού παράγοντα του Μαξίμου και διοικητή μεγάλου οργανισμού


Η ΔΕΗ θα σηκώσει όλο το βάρος της ενεργειακή κάλυψης της Κρήτης το 2024 και 2025
Καλό… 2026 η καλωδίωση με Λαύριο από τον βραδυπορούντα ΑΔΜΗΕ – Επέκταση του προτύπου ασφάλειας και σε άλλα νησιά.


Τράπεζα Πειραιώς: Επιμένει η κυβέρνηση για την διάθεση μόνο του 20%
-Πού βλέπει το discount της τιμής διάθεσης η αγορά / Η ανησυχία για την τιμή διάθεσης μετά το κερδοσκοπικό παιχνίδι που στήθηκε στο placement της ΕΤΕ


Μπλόκο του SSM στις υπερβολικές προσδοκίες για μέρισμα στις τράπεζες
-Τα αγκάθια του υψηλού αναβαλλόμενου φόρου και των απλήρωτων κρατικών εγγυήσεων


Τι χωρίζει Περιστέρη και Vinci από το «να τα βρουν» στην Αττική Οδό

– Το Consolidation (ενοποίηση) που επιζητούν και οι δύο πλευρές και η επικείμενη απόφαση του ΣτΕ μετά την προσφυγή των Γάλλων!
-Οι διαπραγματεύσεις με τον Ευάγγ. Μυτιληναίο (που εκπροσωπεί και τους Γάλλους) και το «αφήγημα» της ΓΕΚ Τέρνα Παραχωρήσεων και της αυτόνομης εισαγωγής στο Χρηματιστήριο!


Η «Λέσχη Μπούρδεμπεργκ» των Βορείων Προαστίων

– Το «καφέ του Σαββάτου» νταραβεριτζήδων, πρώην τραπεζιτών, ψευτοαριστερών διανοούμενων και ευνοούμενων επιχειρηματιών του πάλαι ποτέ διεφθαρμένου τραπεζικού συστήματος – Μέσα στην απελπισία τους Κασσελάκης και Ανδρουλάκης τούς έδωσαν σημασία!


Τα προσημειωμένα διαμερίσματα της Lamda στον Πύργο του Ελληνικού – Οι αγοραστές απέκτησαν τα πολυτελή και πανάκριβα διαμερίσματα όχι ελεύθερα βαρών και χωρίς να μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τις τράπεζες για την απόκτησή τους!


Η διαμεσολαβητική προσπάθεια του Τζορτζ Τσούνη να επιφέρει ανακωχή στην σύγκρουση δύο πολιτικοεπιχειρηματικών πλευρών – Το ραντεβού με δύο κορυφαίους παράγοντες στην πρεσβευτική κατοικία!


Η Nvidia εκθρονίζει την Google


H ηδονική αισθητική της ποίησης του Μπωντλαίρ


Gallery Τσακανίκας: Μισός αιώνας Τέχνη


Επιστροφή του Βέντερς και Κόμερ στα σινεμά

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Διαβάστε ακόμη: