Η Μπίλι Άιλις με τον Τζέσε Ράδερφορντ έκαναν την πρώτη τους επίσημη, δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του LACMA Art + Film Gala 2022, ποζάροντας τυλιγμένοι με μια τεράστια κουβέρτα Gucci.

Οι δυο τους πόζαραν για τους φωτογράφους αλλάζοντας διάφορες πόζες, πότε κάτω από την statement κουβέρτα και πότε χωρίς αυτή, επιδεικνύοντας τις ασορτί πιτζάμες τους με το μονόγραμμα Gucci.

H 20χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα νυχτικό με δαντέλα και μακριά ρόμπα, ενώ ο 31χρονος frontman των The Neighbourhood ένα πουκάμισο με παντελόνι πιτζάμας από το ίδιο μεταξωτό ύφασμα. Και οι δύο φορούσαν επίσης παπούτσια Gucci και η Άιλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια μάσκα ύπνου- ξανά με το μονόγραμμα.

Το ζευγάρι έχει κάνει διάφορες κοινές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά εκείνη στο LACMA Art + Film Gala 2022 ήταν η επίσημη.

Στις 14 Οκτωβρίου, εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ έβγαιναν από έναν στοιχειωμένο λαβύρινθο στο Halloween Horror Nights των Universal Studios στο Λος Άντζελες και στις 18 Οκτωβρίου να φιλιούνται έξω από ένα ινδικό εστιατόριο στο Studio City της Καλιφόρνια.

Άιλις και Ράδεφορντ – που έχουν δεχτεί πολλές αντιδράσεις για την διαφορά ηλικίας τους – έκαναν πλάκα στους haters το Halloween με την τραγουδίστρια να ντύνεται μωρό και τον σύντροφό της να μεταμφιέζεται σε ηλικιωμένο.

Διαβάστε ακόμη: