Η Μπιγιονσέ επέστρεψε έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Lemonade» και κυκλοφόρησε το τελευταίο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Renaissance».

Με την επιστροφή της έδωσε στους φαν τη δυνατότητα να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στην καθημερινότητά της, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με τα τρία παιδιά της.
Στη φωτογραφία, η 10χρονη Μπλου Άιβι και τα πεντάχρονα δίδυμα Ρούμι και Σερ κοιμούνται στο κρεβάτι δίπλα στην τραγουδίστρια, ενώ η εικόνα συνοδεύεται από μία λεζάντα της Μπιγιονσέ, η οποία έχει αφιερώσει το νέο άλμπουμ της στα παιδιά της. «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Ρούμι, τον Σερ και τη Μπλου, που μου έδωσαν το χώρο, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση».

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και τον σύζυγό της, Jay-Z: «Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον όμορφο σύζυγο, που με συγκρατούσε εκείνα τα βράδια στο στούντιο». Επιπλέον στο μήνυμά της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τoν θείo της, την ομάδα της Parkwood Entertainment και στους γονείς της. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στo θείo μου, Johnny. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εξέθεσε σε ένα μεγάλο βαθμό στη μουσική και τον πολιτισμό που ενέπνευσαν αυτό το άλμπουμ», έγραψε ενώ συμπήρωσε «Προς όλους τους θαυμαστές μου: Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική… Και να νιώσετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε».

Μετά από έξι χρόνια επέστρεψε με νέο άλμπουμ

Η Μπιγιονσέ επέστρεψε. Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Lemonade», η Queen Bey κυκλοφόρησε το τελευταίο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Renaissance». Το LP των 16 τραγουδιών -το πρώτο μέρος ενός project τριών πράξεων- περιλαμβάνει το single «Break My Soul», καθώς και τραγούδια με συμμετοχές από τους Jay-Z, Skrillex, 070 Shake, The-Dream, Drake και άλλους.

Μετά από τρία χρόνια προετοιμασίας, η Μπιγιονσέ ηχογράφησε το Renaissance κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου επέτρεψε για να ονειρευτώ και να βρω διέξοδο κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής περιόδου για τον κόσμο», είχε πει η διάσημη τραγουδίστρια για να συνεχίσει:

«Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνταν. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος για να είμαι ελεύθερη από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να φωνάξω, να απελευθερωθώ, να νιώσω την ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης».

Λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ, η Μπιγιονσέ εξέδωσε μια δήλωση με την οποία ευχαριστούσε τους θαυμαστές της που περίμεναν. «Έτσι, το άλμπουμ διέρρευσε και εσείς όλοι περιμένατε πραγματικά μέχρι την κατάλληλη ώρα κυκλοφορίας, ώστε να το απολαύσετε όλοι μαζί. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω όλους αρκετά για την αγάπη και την προστασία σας. Σας εκτιμώ που καλέσατε όποιον προσπαθούσε να τρυπώσει στο κλαμπ νωρίτερα. Σημαίνει τα πάντα για μένα. Σας ευχαριστώ για την αμέριστη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Θα πάρουμε το χρόνο μας και θα απολαύσουμε τη μουσική. Θα συνεχίσω να σας δίνω τα πάντα και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να σας δώσω χαρά. Σας αγαπώ βαθιά».