Μια από τις πιο διάσημες σταρ, μια λαμπερή σόου γούμαν κι άκρως εντυπωσιακή η Μπιγιόνσε είναι μια γυναίκα που πολλές θα ήθελαν να της μοιάσουν.

Δεν παύει ομως να έχει και τις αδύναμες στιγμές της για τις οποίες φροντίζει η ίδια να εξασφαλίζει τρόπους ώστε να χαλαρώνει.

Πως άραγε διαχειρίζονται οι celebrities όλη αυτήν την αναγνωρισιμότητα και τα φώτα της δημοσιότητας που βρίσκονται διαρκώς πάνω τους;

Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να τους ηρεμήσουν και να τους κάνουν να βρεθούν έστω για λίγο μακριά από όλους και από όλα ακόμη και από την ίδια τους την οικογένεια;

Η 39χρονη Μπιγιόνσε, μητέρα τριών παιδιών, θεωρεί πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια της ημέρας να βρίσκει τουλάχιστον πέντε λεπτά τα οποία θα αφιερώσει αποκλειστικά στον εαυτό της χωρίς να κάνει τίποτα άλλο.

Η μπανιέρα, λοιπόν, είναι το μοναδικό μέρος στο σπίτι που καταφέρνει να απομονωθεί με τον εαυτό της όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

«Σε καθημερινή βάση προσπαθώ να ξεκλέψω πέντε λεπτά μόνη μου στην μπανιέρα του σπιτιού μας» δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους ενώ κάνει πολύ καλό και στο δέρμα σας.

Γι’ αυτό ξεκλέψτε λίγο προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σας και ετοιμάστε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο για να ζήσετε την εμπειρία ενός μίνι σπα εντός σπιτιού.