Από τα ντεφιλέ στα σετ μεταφέρεται -για πολύ ή λίγο μένει να αποδειχτεί- το σούπερμοντελ Μπέλα Χαντίντ.

Μάλιστα, η 25χρονη θα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη με ένα ρόλο στην τρίτη σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς Ramy.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την γκεστ εμφάνιση, όπως ποιος θα είναι ο χαρακτήρας της ή η σχέση με άλλους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς του Hulu.

Η σειρά που έγραψε και πρωταγωνιστεί ο κωμικός Ραμί Γουσέφ, πραγματεύεται την ιστορία μιας οικογένειας Αιγυπτίων στη Νέα Υόρκη τού που προσπαθεί να βρει το βηματισμό της στη σύγχρονη Αμερική διατηρώντας τη μουσουλμανική ταυτότητά της.

Το κατάλληλο πρόσωπο για την σειρά 

Ενημερώνοντας τους followers της στο Instagram για την επικείμενη εμφάνισή της στη σειρά, η 25χρονη δήλωσε «τιμή και ενθουσιασμό». Η Μπέλα Χαντίντ που έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας, μεταξύ άλλων τους Dior, Fendi, Versace, Givenchy, Moschino, Calvin Klein, Missoni και έχει κάνει εξώφυλλα για τα γνωστότερα περιοδικά μόδας, είχε εκφράσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον της για τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Το 2017 είχε αποκαλύψει πως έκανε μαθήματα υποκριτικής γιατί ήθελε να έχει «φωνή στον κόσμο».

Όπως σχολιάζουν πολλοί, ίσως είναι το κατάλληλο πρόσωπο στη σωστή σειρά, καθώς η Χαντίντ δεν κρύβει την υπερηφάνειά της για τις μουσουλμανικές ρίζες της καθώς ο πατέρας της έφυγε, σε ηλικίας 14 χρόνων, από την Παλαιστίνη για ένα καλύτερο μέλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η αδερφή της Τζίτζι Χαντίντ είχε προκαλέσει αίσθηση στα social media όπου αποφάσισε να μιλήσει για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που είχε αντιμετωπίσει.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου διατηρεί πάνω από 50 εκατομμύρια ακολούθους, η Μπέλα που έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στη σοβαρή κατάθλιψη και το άγχος που βίωσε ως έφηβη, κάλεσε οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως «δεν είσαι μόνος».