Η Μπαρτσελόνα θυμίζει «καζάνι που βράζει» μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Μάλιστα, η δήλωση του Γκουντογκάν μετά το τέλος του ματς, έφερε δυσαρέσκεια σε αρκετούς ποδοσφαιριστές των Καταλανών, καθώς ο Γερμανός σταρ… έριξε την σπόντα του προς τον Αραούχο και την κόκκινη που δέχθηκε!

«Αν ήταν του Αραούχο κόκκινη κάρτα; Είναι δύσκολο να πω με σιγουριά. Αλλά σε τέτοιες δύσκολες και κρίσιμες στιγμές πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος όταν πηγαίνεις για την μπάλα. Αν τον βρίσκει τότε μιλάμε για καθαρή κόκκινη κάρτα. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να αφήσεις τον παίκτη να περάσει ή ακόμα και να σκοράρει παρά να πάρεις κόκκινη κάρτα. Το να παίζεις από τόσο νωρίς με δέκα παίκτες πραγματικά σε σκοτώνει» δήλωσε ο Γκουντογκάν.

O Ουρουγουανός σταρ από την πλευρά του θέλησε να απαντήσει… απλά στον Γκουντογκάν και δεν προσπάθησε να δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο το κλίμα, δείχνοντας όμως πως έχει “πρόβλημα” η σχέση με τον συμπαίκτη του!

«Προτιμώ να κρατήσω για μένα αυτό που πραγματικά σκέφτομαι…. Έχω τους δικούς μου κώδικες και αξίες που νομίζω ότι πρέπει να σεβαστείς», ανέφερε ο στόπερ της Μπαρτσελόνα.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως η εσωστρέφεια στην Μπαρτσελόνα… είναι τεράστια και ο Τσάβι πρέπει να βρει λύση για να μην υπάρξουν πιο σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Διαβάστε ακόμη: