Το φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Ιλκάι Γκιντογκάν θα καταλήξει σε… γάμο αφού ο Γερμανός φαίνεται να έχει συμφωνήσει να μετακομίσει από το Μάντσεστερ στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», η μεταγραφή του Γκιντογκάν έχει κλείσει στους «μπλαουγκράνα», που έχουν ως στόχο να ανακοινωθεί και επίσημα μετά τον τελικό του Champions League.

Η διοίκηση των Καταλανών έχει δημιουργήσει τον απαραίτητο χώρο στο μπάτζετ, που της δίνει τη δυνατότητα να εγγράψει τη μεταγραφή του έμπειρου χαφ στη La Liga, κάτι που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί με την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι.

Έτσι, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτή θα γίνει μετά τον τελικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ, όπου ο Γκιντογκάν θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο και να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους «πολίτες».

Τη φετινή σεζόν, ο 32χρονος αριθμεί 11 γκολ και επτά ασίστ σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο Αγγλίας.

Διαβάστε περισσότερα