Η Μπάγερν Μονάχου είναι αποφασισμένη να προβεί σε ριζικές αλλαγές τη νέα σεζόν προκειμένου να κατακτήσει πάλι την κορυφή στη Γερμανία, αλλά και να πάει ακόμα πιο μακριά στο Champions League. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να φέρει στην άκρη του πάγκου τον Κομπανί και φαίνεται πως ο σύλλογος είναι έτοιμος να αλλάξει ολοκληρωτικά το ρόστερ του και να ανανεώσει την ομάδα. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Βαυαροί είναι ανοιχτοί στο να πουλήσουν έξι βασικούς παίκτες, μέσα στους οποίους είναι και οι Ματίας Ντε Λιχτ και Τζόσουα Κίμιχ. Φυσικά, οι οπαδοί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για αυτές της εξελίξεις.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της «Bild», Τόμπι Αλτσκάφλ και Κρίστιαν Φαλκ, όπως αναφέρει το «iMiaSanMia», η Μπάγερν ενδέχεται να εντείνει τις προσπάθειές της να ξεφορτωθεί ορισμένους παίκτες.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Το θέμα είναι ότι οι Τζόσουα Κίμιχ, Λεόν Γκορέτσκα και Σέρτ Γκνάμπρι, οι οποίοι εξετάζονται προς πώληση, έχουν ενημερώσει τη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν είναι έτοιμοι να φύγουν. Οι εν λόγω παίκτες επικαλούνται τα υπάρχοντα συμβόλαια τους ως λόγο παραμονής. Ωστόσο, η διοίκηση της Μπάγερν και ο Βίνσεντ Κομπανί σκοπεύουν να συζητήσουν με όλους τους παίκτες που έχουν δικαίωμα μεταγραφής μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο χρόνος συμμετοχής τους στον σύλλογο μπορεί να γίνει δύσκολος αν επιλέξουν να παραμείνουν.

Αν και κανένας παίκτης δε θα… εξοριστεί εντελώς στον πάγκο, έχουν προειδοποιηθεί να μην περιμένουν πολύ χρόνο συμμετοχής αν παραμείνουν. Η τριάδα έχει συνολική αγοραστική αξία 120 εκατομμύρια ευρώ και η αποτυχία της πώλησής τους θα εμπόδιζε σημαντικά τα μεταγραφικά σχέδια της Μπάγερν για το καλοκαίρι».

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Μπάγερν θα καταφέρει να βάλει στον πάγκο παίκτες τέτοιου μεγέθους και σημασίας. Τόσο ο Κίμιχ όσο και ο Γκορέτσκα, ειδικότερα, είναι σχεδόν απαραίτητοι στο αρχικό σχήμα. Εάν η Μπάγερν προχωρήσει σε αυτή την προσέγγιση, η οποία είναι ακόμα αβέβαιη, θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν παρατεταμένο και δύσκολο αγώνα για τον σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη